نوشته شده توسط : نینی مایند

طرز برخورد با بچه درس نخوان چگونه باید باشد؟ یکی از مشکلاتی که برای برخی والدین وجود دارد، این است که دختر و یا پسرشان درس نمی‌خواند و همین موضوع سبب نگرانی آن‌ها می‌شود. توصیه می‌شود این موضوع ابتدا از طریق صحبت کردن ریشه‌یابی گردد؛ چراکه ممکن است هر کودک و یا نوجوان به دلایل مختلفی علاقه و یا انگیزه‌ای برای درس خواندن نداشته باشند و تا زمانی که آن علت از بین نرود، نمی توان آن‌ها را وادار به درس خواندن کرد. در ادامه به برخی راهکارهای موثر اشاره کرده‌ایم که می‌توانید به کمک آن‌ها از فرزندتان بخواهید که اهمیت بیشتری به درس‌هایش بدهد و به تدریج او را به درس خواندن علاقه‌مند کنید.

منبع: طرز برخورد با بچه درس نخوان

طرز برخورد با بچه درس نخوان | علت درس نخواندن بچه ها چیست؟

اغلب کودکان در دوران پیش دبستانی به درس خواندن علاقه‌مند هستند و معمولا بی‌علاقگی به درس و نداشتن انگیزه جهت تحصیل، در سنین نوجوانی بیشتر در میان دانش آموزان دیده می‌شود. در این سن افراد در حال خداحافظی از سنین کودکی هستند و ورود به دوره نوجوانی، آن‌ها را با چالش‌هایی روبه‌رو می‌کند.

بیشتر والدین زمانی که فرزندشان درس نمی‌خواند و یا به درس خواندن علاقه ندارد؛ سریعا او را متهم می‌کنند؛ اما بهتر آن است که علت‌ها و دلایل این موضوع ریشه‌یابی شود و سپس برطرف شود. در ادامه به برخی دلایل درس نخواندن دانش آموزان در سنین مختلف اشاره کرده‌ایم.

1.درس خواندن را به عنوان وظیفه خود نمی‌دانند

قدم اول در طرز برخورد با بچه درس نخوان شما باید به فرزندان خود بیاموزید که درس خواندن وظیفه آن‌ها است. بنابراین فرقی نمی‌کند به درس خواندن علاقه‌مند هستند و یا تمایلی به آن ندارند؛ باید هر روز وظیفه خود را انجام دهند و در صورتی که در آن کوتاهی کنند، بازخواست می‌شوند.

2. طرز برخورد بچه درس نخوان | تامین بی قید و شرط خواسته‌های بچه‌ها

گاهی قبل از هر اقدامی در طرز برخورد با بچه در نخوان باید مساله را در والدین جستجو کرد. دلیل این موضوع این است که برخی پدر و مادرها تمامی امکانات و شرایط را برای فرزندان خود فراهم کرده‌اند و در واقع فرزند آن‌ها دلیلی برای تلاش کردن ندارد. وقتی یک فرد بتواند بدون هیچ تلاشی به تمامی خواسته‌های خود برسد، به مرور حس بی‌انگیزگی در او ایجاد می‌شود و در ذهن خود فقط به این موضوع فکر می‌کند که هر چه را که لازم داشته باشد والدین‌اش برایش مهیا می‌کنند و نیازی نیست که تلاش کند.

بنابراین برطرف کردن خواسته‌های کودکان و نوجوانان باید در محدوده تعیین شده‎ای باشد و حتی می‌تواند در قبال کارها و یا درس خواندن به عنوان تشویقی در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

3.اجبار به تحصيل

والدینی که با خشم و عصبانیت فرزند خود را وادار به درس خواندن کنند، در نهایت باعث ایجاد احساسات منفی در او نسبت به درس خواندن می‌شوند.

4. طرز برخورد با بچه درس نخوان | انتقاد و سرزنش

از دیگر دلایل درس نخواندن کودکان و نوجوانان، انتقاد و سرزنش‌های مدام والدین است. پدر و مادرهایی که مدام به فرزند خود می‌گویند تو در آینده به جایگاهی نخواهی رسید و … سبب نابودی انگیزه او برای درس خواندن می‌شوند.

5.تنش‌های خانوادگی

برخی از کودکان و نوجوانان در خانواده‌هایی زندگی می‌کنند که دعوا و مشاجره بخشی از زندگی‌ والدین‌شان شده است. همین موضوع می‌تواند بر روی روحیه دانش آموز تاثیر بگذارد و او را نسبت به درس خواندن بی‌علاقه کند. از دیگر مشکلات و تنش‌های خانوادگی که سبب بی‌علاقگی کودکان و نوجوانان به درس خواندن می‌شود، شامل موارد زیر است. شما باید در طرز برخورد با بچه درس نخوان خود به تمام این موارد توجه کنید.

  • طلاق
  • پرجمعیت‌بودن خانواده
  • فقر
  • بیکاری پدر
  • ابتلای افراد خانواده به بیماری صعب العلاج
  • و …

6. طرز برخورد با بچه درس نخوان | عدم تشویق مادی

اگر فرزندتان در زمینه تحصیلی موفقیتی داشته است، سعی کنید برای ایجاد انگیزه بیشتر در او، از تشویق و جایزه استفاده کنید. طرز برخورد با بچه درس نخوان با واکنش های مثبت تاثیر بهتری خواهد داشت.

7. ضعف در فهم مطالب مرتبط به سال های گذشته

برخی کودکان از سال‌های گذشته تحصیل خود، ضعف‌هایی دارند و آن را با خود به سال‌های بعد نیز می‌برند. همین موضوع سبب می‌شود که آن‌ها به درستی مطالب را متوجه نشوند و به مرور نسبت به درس خواندن بی‌علاقه گردند.

8. طرز برخورد با بچه درس نخوان | مشکلات روحی و روانی

در برخی موارد کودکان و یا نوجوانان به برخی مشکلات روحی و روانی همچون اختلال اضطراب، افسردگی، نداشتن اعتماد به نفس، وسواس فکری و … دچار هستند که تمامی این عوامل مانع از درس خواندن آن‌ها می‌شود. بنابراین والدین با شناسایی و حل این دسته از مشکلات می‌توانند به فرزندان خود کمک کنند که مجدد درس بخوانند.

9.ارزشیابی نامناسب در مدرسه

گاهی نیز علت درس نخواندن کودکان و نوجوانان، ارزشیابی نادرستی است که در مدرسه‌ها انجام می‌شود. به این صورت که اگر دانش آموزی متوجه شود فردی که کم‌تر از او درس خوانده و تلاش کرده است اما نمره بهتری را کسب نموده، انگیزه خود را برای درس خواندن از دست می‌دهد.

10. طرز برخورد با بچه درس نخوان | مشکلات موجود در مدرسه

در برخی موارد نیز علت درس نخواندن کودکان و نوجوان داشتن مشکلاتی در محیط آموزشی و مدرسه‌شان می‌باشد. برخی از این مشکلات شامل موارد زیر است که والدین می‌توانند آن ها را مورد بررسی قرار دهند :

  • تلاش ناکافی معلمان
  • تدریس نامطلوب
  • دادن تکالیف سنگین به دانش آموزان
  • نبودن یا کم بودن ارتباط عاطفی بین معلمان و شاگردان
  • کمی انگیزه در معلمان
  • نبود ابداع و نوآوری در روش‌های تدریس
  • استفاده نکردن از وسایل کمک آموزشی
  • و …

راهکارهای کارآمد در طرز برخورد با بچه درس نخوان

سوالی که برای بیشتر والدین وجود دارد این است که طرز برخورد با بچه درس نخوان چگونه باید باشد تا او را به درس خواندن علاقه‌مند سازیم. در ادامه به برخی راهکارهای کارآمد در ارتباط با طرز برخورد با بچه درس نخوان اشاره کرده‌ایم:

1. طرز برخورد با بچه درس نخوان | محبت کنید

علاقه قلبی تمامی پدر و مادرها این است که فرزندی درس‌خوان، تلاش‌گر، مودب و باانگیزه داشته باشند. این موارد زمانی امکان‌پذیر است که آن‌ها هیچ گونه مشکل عاطفی نداشته باشند. بنابراین سعی کنید در ارتباط با فرزندان خود از الفاظ مناسب و محبت‌آمیزی استفاده کنید. گفتن جملاتی نظیر تو تنبل هستی، تو توانایی درس خواندن نداری و … همگی دارای تاثیرات منفی بر روی فرزندتان است.

2.نظارت منظمی بر درس خواندن بچه ها

گاهی علت درس نخواندن بچه‎‌ها این است که درس‌های نخوانده‌‎شان تلمبار شده است و حالا برای شروع مطالعه بی‌انگیزه هستند. بهتر است والدین یک نظارت دائمی بر روی درس‌های فرزندشان داشته باشند و سعی کنند برای او برنامه ریزی کنند.

به کودک و یا نوجوان خود آموزش دهید که برای انجام تمامی کارهای خود برنامه‌ریزی کند تا دچار آشفتگی و بی‌نظمی نشود. مطالعه به موقع دروس در حجم کم انگیزه لازم را در آن‌ها نیز ایجاد خواهد کرد.

3.برنامه ریزی برای فرزندان

برنامه‌ریزی کردن به معنای پرکردن تمامی ساعات شبانه‌روز با درس خواندن برای بچه‌ها نیست. در واقع والدین باید یک برنامه‌ریزی متعادل را برای فرزندان خود داشته باشند که آن‌ها بتواند در کنار مطالعه درس‌ها و انجام تکالیف مدرسه، ساعاتی را نیز به تفریح، سرگرمی و حتی دیدن فیلم در کنار خانواده اختصاص دهند.

4. طرز برخورد با بچه درس نخوان | تشویق و جایزه

از اشتباهات والدین، ایده‌آل گرایی در مورد عملکرد فرزندشان است. توصیه می‌شود موفقیت‌های فرزند خود را متناسب با توانمندی‌هایی که دارد، بسنجید و به هیچ عنوان او را با شخص دیگری مقایسه نکنید.

حتی اگر فرزندتان به موفقیت کوچکی رسیده است، اما برای آن تلاش کرده است، او را تشویق کنید. تشویق کردن می‌تواند سبب شود فرزندتان تلاش بیشتری برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر داشته باشد. همواره تشویق کردن را بر تنبیه و پیامدهای منفی ارجح‌تر قرار دهید.

5. ایجاد شرایط مناسب برای درس خواندن دانش آموزان

کودکان و نوجوانان نیاز دارند در یک فضای آرام و در شرایط مساعدی برای درس خواندن، به انجام تکالیف مربوط به مدرسه خود بپردازند. بنابراین اگر می‌خواهید فرزند درس‌خوانی داشته باشید بهتر است پیش از آگاهی از طرز برخورد با بچه درس نخوان شرایط را برای او فراهم کنید.

  • درس خواندن باید به دور از هرگونه عامل حواس پرتی همچون تلویزیون، گوشی همراه و … باشد. بنابراین به کودکان خود آموزش دهید که پس از انجام تکلیف و اتمام درس‌های خود، برنامه مورد علاقه‌اش را تماشا کند و یا از گوشی و تبلت خود استفاده نماید.
  • برای اینکه کودک و یا نوجوان بتواند بر روی دروس خود تمرکز کند، بهتر است همواره در یک مکان ثابتی درس بخواند. بنابراین داشتن یک اتاق مجزا که نور خوبی داشته باشد، می‌تواند در این زمینه موثر واقع شود.
  • تمامی لوازمی که فرزندتان برای درس خواندن نیاز دارد را در اختیار او قرار دهید.
  • هر دانش آموزی با توجه به خصوصیات درونی خود در ساعات مشخصی از شبانه روز بازدهی بالایی در زمینه درس خواندن دارد. به عنوان مثال برخی از دانش آموزان در طول صبح بهتر مطالعه می‌کنند و برخی دیگر نیز شب‎‌ها یادگیری بهتری دارند. سعی کنید این موضوع را متوجه شوید تا فرزندتان با کیفیت بالاتری در کم‌ترین زمان درس‌هایش را مطالعه کند.
  • حتما اجازه دهید فرزندتان در میان زمان‌هایی که به درس خواندن مشغول بوده است، کمی استراحت کند. گوش دادن به موسیقی، خوردن میان وعده و … می‌تواند انرژی و انگیزه او را برای ادامه درس خواندن بیشتر کند.

سخن آخر

کودکان و نوجوانان متناسب با ویژگی‌های رفتاری خود و شرایط خانواده‌ای که در آن بزرگ شده‌اند، دارای عملکردهای متفاوتی هستند. شاید ارائه راهکارهای کلی برای تمامی افراد درست نباشد و هر فرد باید به طور جداگانه مشاوره بگیرد.

اما شما به عنوان والدین در طرز برخورد با بچه درس نخوان همواره به این موضوع توجه کنید که رابطه میان شما و فرزندتان از هر موضوع دیگری اولویت بالاتری دارد. بنابراین سعی نکنید بخاطر نمره پایین و یا درس نخواندن بچه‌ها با آن‌ها بحث کنید و سبب بروز ناراحتی شوید.

در صورتی که در این زمینه نیازمند راهنمایی‌های بیشتر هستید، توصیه می‌کنیم از مشاوره تخصصی متخصصان کلینیک کودک نی نی مایند بهره ببرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طرز برخورد با بچه درس نخوان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلنیک تخصصی کودک نی نی مایند از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: طرز برخورد با بچه درس نخوان



:: برچسب‌ها: طرز برخورد با بچه درس نخوان ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

دوقلو باردار شدن یکی از فانتزی های زوج های جوان است که می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. بعضی ها به خاطر داشتن هم سن و سال برای بچه هایشان، بعضی ها به خاطر با هم بزرگ شدن فرزندان و بعضی ها هم فانتزی ست پوشیدن دو قلو ها را در نظر می گیرند. به هر حال داشتن فرزندان دوقلو جذاب و دلنشین است. شاید درگذشته تنها عاملی که مورد توجه قرار می گرفت وراثت بود؛ اما در حال حاضر از راه های گوناگونی می توان احتمال دوقلو باردار شدن را افزایش داد. اگر دوست دارید این فرصت را به خودتان بدهید، می توانید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

منبع: دوقلو باردار شدن | چگونه دوقلو باردار شویم؟

هر فرد چه قدر شانس دوقلو باردارشدن دارد؟

به صورت کلی بهتر است بدانید که هر فرد به طور متوسط 3 درصد شانس دوقلو زایی دارد و این شانس زیادی نیست. البته لازم است بگوییم شانس شما متوسط یا کم هم نیست چون با رعایت نکات و راهکارهایی، می توانید این شانس را در خودتان بالاتر ببرید و یا به کل این شانس را از خودتان بگیرید.

برای دوقلو باردار شدن چه عواملی نقش دارند؟

عوامل زیادی وجود دارند که می توانند احتمال دوقلو زایی و باردار شدن دوقلو را در شما افزایش دهند. برخی از این عوامل، اجباری بوده و انتخاب یا عدم انتخابش به عهده ما نیست اما عوامل و راه های زیادی هم وجود دارند که می توانیم با انتخاب و رعایت آن ها، این احتمال را در خودمان بالا ببریم.

وراثت

این عامل، عامل مهمی در دوقلو زایی شمرده می شود. اگر مادربزرگ مادری شما، دوقلو باردار شده، این احتمال در شما هم وجود دارد. لازم است بدانید که اگر همسر شما دوقلو بوده و یا مادرش دوقلو زایی داشته است، در روند دوقلو باردار شدن شما تاثیری نخواهد داشت. چون این تخمک شماست که تعیین کننده است.

قومیت و نژاد

نژاد شما تاثیر زیادی روی دوقلو باردار شدن تان می گذارد. برای مثال آفریقایی ها و اروپایی ها احتمال زیادی برای دوقلو باردار شدن دارند در صورتی که اسپانیایی ها و آسیایی ها، از شانس کمتری برخوردار هستند. به عبارتی می توان گفت گه آفریقایی ها دو برابر آسیایی ها شانس دوقلو باردار شدن دارند.

قد و وزن

یکی از عواملی که می تواند احتمال دوقلو زایی را بالا یا پایین ببرد نوع بدن افراد، از لحاظ قد و وزن است. خانم هایی با قد بلند و یا وزن بیشتر شانس بیشتری نسبت به زنان لاغرتر برای دوقلو باردار شدن دارند. هم چنین زنانی که از رژیم غذایی مناسبی استفاده می کنند این احتمال را در خودشان بالاتر می برند که دوقلو باردار شدن شوند.

سن مادر

زنان بالای 35 سال به دلیل ترشح بیشتر FSH شانس بیشتری برای دوقلو باردار شدن دارند. می توان گفت اگر شما خانمی با سن نسبتا بالا هستید، درست است که احتمال بارداری تان کم است، اما در صورت بارداری احتمال دوقلو باردار شدن در شما بیشتر از بقیه هم جنس هایتان است. هر چقدر سن بالاتر باشد، این شانس در شما بالاتر می‌رود. به ویژه در افراد نزدیک 40 سال این شانس بیشتر است.

حاملگی های قبلی

اگر پیش از این تجربه دوقلو باردن شدن داشته اید و فرزند دوقلو دارید باید بگوییم که شانس شما نسبت به بقیه زنان، 4 برابر بیشتر است.

چه مواردی را رعایت کنیم تا احتمال دوقلو باردار شدن را بالا ببریم؟

ویتامین مصرفی کنید

باید بدانید که افرادی که کمبود ویتامین دارند شانس کمتری برای دوقلو باردار شدن دارند. همه ویتامین ها خوب هستند اما مکمل فولیک اسید ها احتمال دوقلوزایی و دوقلو باردار شدن را در شما بیشتر می کنند. معمولا پزشک های متخصص فولیک اسید را برای همه خانم های باردار تجویز می کنند. این ویتامین از نقص در جنین جلوگیری می کند و مصرف روزانه بیشتر از هزار میلی گرم منع شده است.

غذاهای خاص مصرف کنید

اگر می خواهید دوقلو باردار شدن را تجربه کنید؛ حتما تغذیه خوب، مناسب و سالمی داشته باشید. کسانی که اضافه وزن دارند احتمال دوقلو باردار شدن شان بالا می رود. اما به طور کلی داشتن رژیم غذایی مناسب بدن، به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید این شانس را به خودتان بدهید. در ضمن اگر قصد افزایش وزن دارید، حتما با پزشک خود در این باره صحبت کنید.

لبنیات و سیب زمینی شیرین استفاده کنید

مصرف بعضی از مواد غذایی، احتمال دوقلو شدن را در زنان بالا می برد. زنانی که در حین اقدام برای بارداری، از لبنیات زیادی استفاده می کنند، 5 برابر شانس بیشتری برای دوقلو باردار شدن دارند. هم چنین آفریقایی هایی که سیب زمینی شیرین استفاده می کنند، شانس بیشتری برای دوقلو باردار شدن دارند. شما هم می توانید با افزایش این مواد مغذی، این فرصت را به خودتان بدهید.

داروهای ضد بارداری را قطع کنید

قرص ها را دقیقا قبل از اقدام برای بارداری قطع کنید. زمانی که قرص را قطع می کنید، هورمون های بدن تان به سختی کار می کنند. در یک یا دو ماه اول بعد از قطع قرص، تخمدان دو تخمک آزاد میکند و این می تواند شانس شما را بالا ببرد. البته این نکته از نظر علمی هنوز تایید نشده است.

راهکارهای پزشکی برای دوقلو باردار شدن

آی وی اف

آی وی اف یا لقاح مصنوعی نوعی فناوری است که به باروری کمک می کند و از مداخله پزشکی برای باردار شدن کمک می گیرد. امکان دارد برای زنانی که قصد آی وی اف دارند داروهایی برای افزایش احتمال باروی پیش از آی وی اف تجویز شود تا احتمال باروری با این عمل در آن ها بالا برود. برای این که دوقلو باردار شدن را تجربه کنید می توانید از این روش استفاده نمایید. این روش، روش ارزانی نیست ولی یکی از رایج ترین روش های دوقلو باردار شدن در دنیاست که مورد استفاده بسیار از مردم قرار می گیرد.

دارو

داروهای زیادی وجود دارند که برای دوقلو باردار شدن می توان از آن ها استفاده کرد. نوع علکرد این دارو ها این طور است که با افزایش تخمک آزاد شده از تخمدان، احتمال دوقلو باردار شدن در زنان را بالا می برد. البته این اتفاق باعث می شود شما دوقلو ناهمسان باردار شوید. برای مثال دارو های کلومفین و گونادوتروپین از این دست دارو ها هستند که احتمال دوقلو زایی در زنان نابارور را بیشتر می کنند. این دارو های عملکرد موثری دارند ولی باالطبع عوارضی هم دارند که برای مصرف، باید توسط پزشک تجویز شوند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوقلو باردار شدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: دوقلو باردار شدن | چگونه دوقلو باردار شویم؟



:: برچسب‌ها: دوقلو باردار شدن | چگونه دوقلو باردار شویم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

ناسازگاری خونی پدر و مادر با چه مشکلاتی برای جنین و فرزند آینده آن‌ها ایجاد می‌کند؟ خون انسان‌ها از نظر فاکتورهای مختلف در دسته‌بندی‌های متفاوتی قرار می‌گیرند. یکی از این فاکتورها پروتئینی است که وجودش سبب Rh مثبت و نبودنش سبب Rh منفی می‌گردد. بنابراین هر کس به هر گروه خونی در یکی از دو دسته مثبت و یا منفی قرار می‌گیرند. زمانی که دو نفر قصد برقراری پیوند زناشویی دارند، این موضوع بررسی می‌شود چراکه بهتر است زن و مرد جدا از نوع گروه خونی خود، دارای Rh یکسانی باشند.

وجود تفاوت در Rh خون پدر و مادر سبب ایجاد ناسازگاری خونی می‌گردد و در بردارنده مشکلاتی برای جنین است. در ادامه ضمن ارائه اطلاعات بیشتر پیرامون ناسازگاری خونی پدر و مادر، مشکلاتی که در اثر این موضوع برای جنین به وجود می‌آید را نیز بررسی کرده‌ایم. برای دریافت مشاوره بارداری و فرزندآوری کلیک کنید.

منبع: ناسازگاری خونی پدر و مادر

ناسازگاری خونی پدر و مادر

خون هر انسان متناسب با فاکتورهای مورد بررسی در طبقه‌بندی انواع گروه خونی، شامل یکی از گروه‌های خونی B، O، A و AB می‌باشد. هر کدام از این گروه‌های خونی می‌تواند دارای Rh مثبت و یا منفی باشد.

یکسان بودن Rh در پدر و مادر سبب کاهش آسیب‌های احتمالی به جنین می‌شود. برای مثال؛ اگر مادر دارای گروه خونی O منفی و پدر دارای گروه خونی A منفی باشد؛ مشکلی برای جنین ایجاد نخواهد شد اما اگر یکی از این دو گروه خونی مثبت باشد؛ مسئله ناسازگاری خونی پدر و مادر احتمال دارد به وجود آید.

فاکتور Rh چیست؟

در این قسمت قصد داریم توصیحات بیشتری پیرامون فاکتور Rh ارائه کنیم که مثبت و یا منفی بودن آن نشان‌ دهنده چه چیزی در خون انسان‌ها می‌باشد.

فاکتور Rh وابسته به وجود نوعی پروتئین در گلبول‌های قرمز است. در صورتی که پروتئین نامبرده در خون افراد وجود داشته باشد؛ گروه خونی دارای Rh مثبت و در صورتی که وجود نداشته باشد Rh منفی خواهد بود. این فاکتور بیشترین و مهم‌ترین اهمیت خود را در دوران بارداری نشان می‌دهد که ناسازگاری‌آن در‌زن‌ومرد می‌تواند در زمینه فرزندآوری مشکل‌ساز باشد.

چگونگی انتقال Rh از والدین به فرزندان

با وجود پیچیدگی هایی که در انتقال آنتی ژن ها از والدین به فرزندان وجود دارد، متخصصان با توجه به گروه خونی و آنتی ژن های والدین می توانند گروه خونی فرزندان را پیش بینی بکنند.

بر اساس آنتی ژن های والدین اگر پدر و مادر هر دو دارای Rh + باشند، فرزندان آن ها می‌توانند دارای Rh + یا – باشند.

اگر پدر و مادر هر دو دارای Rh – باشند، فرزندان آن‌ها دارای Rh – هستند.

اگر والدین یکی Rh – و دیگری Rh + باشد، فرزندان آن‌ها می‌توانند دارای Rh + یا – باشند.

در مورد گروه های خونی نیز می توانید از روی جدول زیر گروه خونی فرزندتان را پیش بینی کنید.

ناسازگاری خون پدر و مادر و ایجاد زردی شدید در جنین

انواع گروه خونی با توجه به وجود و یا عدم وجود انواع مختلفی از پروتئین‌ها در گلبول‌های قرمز خون به وجود آمده‌اند. ناسازگاری‌خونی پدر و مادر سبب می‌شود که جنین دارای Rh مشابه با پدر باشد. بنابراین ناسازگاری خونی پدر و مادر منجر به ناسازگاری خونی مادر و جنین می‌گردد (البته نه صددرصد).

زمانی که مادر دارای Rh متفاوتی با نوزاد باشد، گلبول‌های قرمز موجود در خون مادر به جفت و یا جنین منتقل می‌شوند. انتقال این گلبول‌ها سبب تولید آنتی بادی‌هایی در بدن جنین می‌گردند که با حمله به سلول‌های خونی نوزاد، می‌تواند منجر به زردی شدید شود. لازم است اشاره کنیم که احتمال بروز این مشکل در زمان نزدیک به زایمان به بیشترین حالت خود می‌رسد.

بررسی گروه خونی پدر و مادر و احتمال ناسازگاری‌خون و Rh قبل از بارداری امکان پذیر است. همینطور می‌توان با بررسی و تشخیص این موضوع قبل از شروع دوران حاملگی، با دریافت درمان‌های پیشگیرانه از بروز خطرات احتمالی در نوزاد جلوگیری کرد.

البته در بهترین حالت پیوند زناشویی میان زن و مردی که دارای Rh یکسان هستند برقرار گردد. چراکه گاهی تفاوت در Rh سبب بروز مشکلان جدی در جنین و یا افزایش خطر سقط جنین می‌گردد.

اهمیت بررسی ناسازگاری خونی برای جلوگیری از آسیب‌های مغزی جنین

متفاوت بودن Rh خون پدر و مادر سبب بروز ناسازگاری‌خونی می‌شود. از آنجایی که جنین Rh خون خود را از پدر به ارث می‌برد، در نهایت خون مادر و جنین نیز با یکدیگر ناسازگار خواهد بود.

با باردار شدن مادر و وجود ناسازگاری خونی بین او و فرزندی که در رحم دارد، بدنش جنین را به عنوان یک مهاجم شناسایی می‌کند و آنتی بادی‌هایی را بر علیه او فعال می‌کند. فعال شدن این آنتی‌بادی‌ها و حمله به گلبول‌های قرمز جنین، سبب ایجاد نوعی کم خونی شدید در نوزاد می‌شود که زمینه به خطر افتادن سلامت مغز و یا سقط جنین را افزایش می‌دهد.

عوارض ناسازگاری خونی پدر و مادر برای جنین

ناسازگاری‌خون پدر و مادر از موضوعات مهم در زمینه بارداری است که مستقیما سلامت نوزاد را هدف می‌گیرد. از عوارض ناسازگاری‌خونی پدر و مادر برای کودک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • تولد نوزاد با آنمی شدید و یا همان کم خونی
  • ابتلا به یرقان یا همان زردی
  • آسیب به بافت‌های مغزی نوزاد
  • ابتلای نوزاد به انواع اختلالات مغزی
  • سقط جنین
  • مرده زایی
  • و …

پیشگیری از مشکلات احتمالی با ناسازگاری خونی پدر و مادر

در صورتی که زن و مرد پیش از بارداری از ناسازگاری‌خونی خود مطلع باشند، می‌توانند اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام دهند.

یکی از این اقدامات دریافت آمپول رگام است که به مادر تزریق می‌گردد. دریافت به موقع این دارو از بروز خطرات احتمالی ناشی از ناسازگاری‌خونی پدر و مادر در جنین جلوگیری می‌کند. از سویی دیگر رعایت رژیم غذایی خاص که توسط پزشک برای مادر تجویز می‌گردد نیز در این زمینه موثر است.

بنابراین توصیه می‌شود زوجینی که تصمیم به فرزندآوری دارند، قبل از اقدام برای بارداری، ابتدا آزمایش‌های پزشکی لازم را انجام دهند تا در صورت وجود هر گونه مشکل از جمله ناسازگاری خونی پدر و مادر، با اقدام به موقع از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

لازم است اشاره کنیم که مشکلات مرتبط با ناسازگاری خونی زوجین، از بارداری‌های دوم به بعد نیازمند پیگیری‌های جدی‌تری است چراکه بر اساس آمار، پزشکان بر این باورند که مشکلات مرتبط با ناسازگاری خونی پدر و مادر از فرزند دوم به بعد بیشتر نمایان می‌شود. برای آشنایی با سایر خطرات بارداری کلیک کنید.

آیا در هر بار بارداری بایدبرای جلوگیری از ناسازگاری خونی پدر و مادر رگام تزریق کرد؟

همانطور که متوجه شده اید زمانی که Rh خون مادر منفی است، احتمال ناسازگاری خونی با فرزند وجود دارد. اما این احتمال 50 درصد است که برای سلامت کودک بسیار زیاد است. به همین دلیل حتما اقدامات لازم انجام می شود. اما در صورت عدم تزریق روگام اینکه جنین عامل خارجی شناخته شود، باز هم صدرصد نیست.

در صورت ورود پادتن های بدن مادر به جنین چه راه هایی وجود دارد؟

متخصصان تمام تلاششان را می کنند تا با انجام اقدامات ضروری از ورود پادتن های خون مادر به جنین جلوگیری کنند. اما در مواردی این احتمال وجود دارد که به دلایل مختلف تغییراتی در خون جنین به وجود آمده باشد. به همین دلیل بعد از تولد گاه نیاز به تعویض خون وجود دارد. در این حالت از گروه خونی جنین با Rh منفی تزریق می شود (گروه های خونی با Rh مثبت می توانند Rh منفی دریافت کنند). این گونه سطح گلبول های قرمز خون جنین ثابت می شود. به مرور زمان نیز خون با Rh منفی دفع شده و خون با Rh مثبت جایگزین می‌شود. تا آن زمان تمام پادتن ها نیز از بین می روند.

پزشک اگر قبل از تولد متوجه ورود پادتن ها شود، در صورت امکان زایمان را زودتر انجام می دهد و یا از طریق بند ناف عمل تغییر خون را اعمال خواهد کرد. نوزادانی که در داخل رحم خون با Rh منفی دریافت می کنند، شانس بیشتری برای بهبودی دارند. حتی اگر دچار کم خونی شده باشند باز هم با این روش سلامت نوزاد بیشتر تامین می شود.

سخن آخر

یکی از اقدامات لازم هنگام ازدواج بررسی ناسازگاری خونی پدر و مادر است. در صورتی که مادر دارای Rh منفی باشد، مراقبت های حین بارداری و زایمان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. به منظور جلوگیری از به دنیا آمدن نوزادانی با مشکلات مادرزادی انجام این آزمایشات در کشور ما اجباری شده است. اما هنوز هم ممکن است ناسازگاری خونی پدر و مادر موجب بروز مشکلات جسمی و روانی برای کودک و خانواده شود. از این رو آموزش ها و دریافت مشاوره های پیش از ازدواج ضرورت زیادی دارند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ناسازگاری خونی پدر و مادر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سؤالات متداول

آیا در آزمایش خون پیش از ازدواج ناسازگاری خونی پدر و مادر مشخص می‌گردد؟

در آزمایش خون پیش از ازدواج، نوع گروه خونی و Rh مرتبط با آن برای زن و مرد مشخص می‌شود. یکسان نبودن Rh طی این آزمایش به معنای ناسازگاری خونی پدر و مادر است.

ناسازگاری خونی پدر و مادر چه تاثیری بر جنین می گذارد؟

ناسازگاری خونی باعث می شود که بدن مادر نسبت به RH مثبت خون جنین واکنش نشان دهد آن را یک عامل خارجی شناسایی کند. این وضعیت باعث بروز مشکلاتی مثل زردی، آسیب مغزی، عدم رشد کافی، سقط و حتی مرده زایی شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: ناسازگاری خونی پدر و مادر



:: برچسب‌ها: ناسازگاری خونی پدر و مادر ,
:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

سرگرمی برای کودک بر اساس شخصیت و علایق او باید در نظر گرفته شود. در جامعه امروزی کار والدین برای سرگرم کردن فرزندان سخت است. اما در این مقاله بازی های مورد علاقه کودکان را به شما توضیح داده ایم. همیشه سرگرمی برای کودک باید به شیوه ای باشد که هوش و حافظه آن را به خود درگیر کند. بازی هایی مانند آزمایش علمی، شمارش اعداد، نقشه گنج، خمیر بازی و … حافظه کودک را تقویت می‌کند. در این مقاله نیز سرگرمی هایی را توضیح داده ایم که افکار کودک را با خود درگیر کند. اما برای شناخت بهتر شخصیت کودک و بازی مناسب آن حتما از روانشناس کمک بگیرید.

منبع‌: سرگرمی برای کودک | بهترین سرگرمی برای کودکان

سرگرمی برای کودک

سرگرمی برای کودک باید به شیوه ای باشد که او را مشتاق کند. تا از فضای مجازی فاصله بگیرد. کودکان از انرژی بالایی برخوردارند. و برای تخلیه انرژی نیاز به سرگرمی دارند. به همین دلیل والدین باید انواع سرگمی ها را برای کودک در نظر بگیرند. با شرایط فعلی جامعه نیز اگر کودک در خانه با والدین بازی کند بهتر از بازی در کوچه و خیابان است. بنابراین جهت سرگرمی برای کودک باید روش های مختلفی را در نظر بگیرید. در این مقاله چندین ایده خلاقانه برای سرگرمی توضیح داده ایم.

ایده خلاقانه سرگرمی برای کودک

سرگرمی برای کودک یک نیاز است. والدین مسئول هستند تا کودکان خود را سرگرم کنند. وقت مناسب برای سپری کردن وقت جهت بازی با کودک باید پر اهمیت باشد. در همین جهت این بخش مقاله را اختصاص به ایده خلاقانه داده ایم.

???? نقاشی کشیدن

یکی از ایده های خلاقانه سرگرمی برای کودک، نقاشی است. در این روش دفتر نقاشی به کودک دهید و بدون در نظر گرفتن ایده از او بخواهید که نقاشی بکشد. این نوع نقاشی نباید کودک را تحت فشار بگذارد و بر اساس یک طرح باشد. اگر کودک ایده ای برای نقاشی ندارد، به او بگویید که خانواده یا خودش را نقاشی بکشد. و در نهایت نقاشی خود را رنگ کند.

???? آزمایش علمی

آزمایشات علمی یکی از روش های سرگرمی برای کودک است. که باعث کنجکاوی و یادگیری در کودک می‌شود. از کتاب های علوم مدرسه کودک یا کتاب آزمایشات علمی کودکانه استفاده کنید.

???? خمیر بازی | سرگرمی برای کودک

خمیر بازی، سرگرمی مورد علاقه بسیاری از کودکان است. با تهیه خمیر بازی می‌توانید آموزش تفکیک رنگ و عروسک سازی را به کودک آموزش دهید. جهت ساخت عروسک، برای کودک فیلم آموزشی بگذارید.

???? ورزش

ورزش سرگرمی مفید برای بدن کودک است. بازی هایی که کودکان دوس دارند را در غالب ورزش به او آموزش دهید. فوتبال، والیبال، تنیس و … ورزش های مورد علاقه کودکان هستند. بنابراین اگر جهت سرگرمی برای کودک دنبال بازی مفید هستید، ورزش را به او پیشنهاد دهید.

???? آشپزی

سرگرمی برای کودک باید به شیوه ای بی خطر باشد. اگر کودک نسبت به آشپزی علاقه نشان می‌دهد بهتر است با شما همراه باشد. مثلا از او بخواهید که به شما مواد اولیه بدهد. یا اینکه تهیه ژله و مواد بی خطر را به او بسپارید. در نهایت جهت همکاری از کودک تشکر کنید.

???? آموزش هنری | سرگرمی برای کودک

برخی از کودکان علاقه خود را به آموزش های هنری نشان می‌دهند. مثلا نسبت به گلدوزی، بافتنی و موسیقی استعداد و علاقه بروز می‌دهند. بنابراین اگر کودک فعالیت های هنری را دوست داشت، از او دریغ نکنید. این فعالیت ها فکر کودک را تقویت می‌کند.

???? اوریگامی

ساخت وسیله کاغذی یا اوریگامی یکی از ایده های سرگرمی برای کودک است. اوریگامی یکی از ایده های شگفت انگیز برای کودکان است. که نسبت به آن علاقه نشان می‌دهند. دفترچه راهنمای ساخت اوریگامی را همراه با تعدادی کاغذ رنگی برای کودک تهیه کنید. بگذارید کودک به تنهایی سازه را درست کند. و اگر به کمک نیاز داشت، به او کمک کنید.

???? داستان نویسی

برای بازی ذهن کودکان، افکار و استفاده از تخیلات داستان نویسی را جهت سرگرمی برای کودک انتخاب کنید. ابتدا از کودک بخواهید که عنوان داستان را انتخاب کند. سپس شروع به توضیح داستان کند. حال شروع کنید به داستان کودک پر و بال دهید. در نهایت از او برای انتخاب اسم داستان کمک بگیرید. این سرگرمی باعث بروز خلاقیت و تقویت ذهن کودک می‌شود.

???? قائم کردن وسایل | سرگرمی برای کودک

بازی جستجوی اشیاء یکی از ایده های خلاقانه جهت سرگرمی برای کودک است. در این بازی پر هیجان وسایل و اشیاء را از جلوی چشم کودک بردارید و بخواهید تا با کمک حافظه تصویری، اشیایی که وجود ندارد را نام ببرد. یا وسیله ای را قائم کنید و از کودک بخواهید تا آن را پیدا کند.

???? باغبانی

باغبانی گل کاری و تزئین حیاط برای کودکان عاشق گل و گیاه نوعی سرگرمی است. جهت سرگرمی برای کودک تعدادی گل تهیه کنید و از او بخواهید تا باغچه را تزئین کند. کودکان بازی با خاک و آب را بسیار دوست دارند.

???? گِل بازی

بازی با گِل و ساختن سازه های گِلی در دسته سرگرمی برای کودک قرار می‌گیرد. با تهیه فیلم های آموزشی و گِل مناسب مجسمه سازی، از کودک بخواهید هر چیزی که به آن علاقه دارد را بسازد. سپس برای تزئین شی، پس از خشک شدن آن را رنگ آمیزی کند.

???? بازی فکری | سرگرمی برای کودک

یکی از ایده های سرگرمی برای کودک، بازی فکری است. بازی های فکری باعث سرگرمی و به کار گیری از مغز کودک می‌شود. در این نوع بازی ها، تمامی اعضای خانه وقت خود را صرف سرگرم کردن یکدیگر می‌کنند. هم چنین در این شرایط کودک فعالیت های گروهی را آموزش می‌بیند.

???? تماشای فیلم

جهت سرگرمی برای کودک، از تماشای فیلم استفاده کنید. در این شرایط برای کودک فیلم های آموزشی و مناسب سن بگذارید.

???? جستجوی گنج

بازی جستجوی گنج یکی از ایده های جالب سرگرمی برای کودک است. در این بازی خوراکی یا وسیله مورد علاقه کودک را داخل یک جایی از خانه قایم کنید. سپس نقشه راهیابی به گنج را روی کاغذ نوشته یا نقاشی کنید. و از کودک بخواهید تا با کمک این نقشه در جستجوی شی برود.

???? بازی رایانه ای | سرگرمی برای کودک

کنسول های بازی امروزه جای تمامی بازی های سنتی را گرفته است. و سرگرمی برای کودک تنها در بازی های یارانه ای خلاصه شده است. اما سعی داشته باشید تا از بازی های چند نفره استفاده کنید. یا از حسگرهایی استفاده کنید که کودک یک جا نشیند و حداقل فعالیت داشته باشد.

???? کاردستی بازیافتی

با کمک وسیله های دور ریختنی به کودک آموزش دهید تا کاردستی بسازد. یکی از ایده های جالب سرگرمی برای کودک، کاردستی با بازیافت است. با کمک شانه های تخم مرغ، بطری پلاستیکی و … . اجازه دهید چیزی که کودک می‌خواهد بسازد. برای ایده بیشتر از فیلم های آموزشی استفاده کنید.

???? شمردن ستاره ها

آسمان یکی از زیباترین مخلوقات خداوند است. اما آسمان شب پر از ستاره بسیار زیبا است و از آن به عنوان سرگرمی برای کودک می‌توان استفاده کرد. در این بازی از کودک بخواهید تا جای ممکن ستاره های آسمان را بشمارد. در این سرگرمی حافظه تصویری و اعدادی کودک سنجیده می‌شود.

???? عروسک بازی | سرگرمی برای کودک

عروسک بازی، ایده جالب سرگرمی برای کودک دختر است. با کمک عروسک ها می‌توانید آموزش های لازم را انجام دهید. یا عروسک های انگشتی تهیه کنید. و توسط آنها درست و غلط را به کودک یاد دهید. در این بازی، کودک هم سرگرم و هم تربیت می‌شود.

کلام آخر

در این مقاله بازی های زیادی را جهت سرگرمی برای کودک توضیح داده ایم. اما سلیقه و نوع شخصیت کودک علاقه آنها به بازی را مشخص می‌کند. به همین دلیل برای بازی با کودک باید شخصیت و علایق او را نیز در نظر بگیرید. برای این کار باید از روانشناس کمک بگیرید. تا با شناخت و بررسی اصولی شخصیت کودک، بازی و سرگرمی های مناسب را به شما معرفی کند. مرکز مشاوره نینی مایند به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سرگرمی برای کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی نینی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع‌: سرگرمی برای کودک | بهترین سرگرمی برای کودکان



:: برچسب‌ها: سرگرمی برای کودک | بهترین سرگرمی برای کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

پول توجیبی کودکان چقدر باشد خوب است؟ در حال حاضر در شرایط اقتصادی قرار داریم که اهمیت مدیریت مالی و پس انداز کردن بیش از گذشته می‌باشد. به همین دلیل لازم است، آموزش‌های مورد نیاز در این زمینه، به کودکان داده شود. یادگرفتن مهارت مدیریت مالی از سنین کودکی سبب می‌شود که فرد در دوران بزرگسالی نیز بهتر بتواند از پس امور اقتصادی مربوط به زندگی برآید.

پول توجیبی کودکان وابسته به سن و موقعیتی که در آن قرار دارند، می‌تواند مقادیر متفاوتی داشته باشد. اما بهتر است با راهی شدن کودک به مدرسه، به منظور افزایش حس استقلال و همینطور تقویت اعتماد به نفس فرزند خود، روزانه و یا هفتگی مقداری پول به عنوان پول تو جیبی به او بدهید. در ادامه درباره اهمیت و مقدار پول تو جیبی به کودکان صحبت کرده‌ایم.

منبع: پول توجیبی کودکان

پول توجیبی کودکان

پول توجیبی کودکان باید از سنینی که کودک متوجه اطراف است صورت بگیرد. برای هر چیزی نیاز به آموزش داریم. مثلا برای دوچرخه سواری نیازمند دوچرخه هستیم. برای آشپزی نیازمند مواد اولیه هستیم و … . بنابراین برای پس انداز کردن نیز نیازمند پول داریم.

اگر از سنین کم به کودک پس انداز کردن و اهمیت آن را توضیح ندهیم، در بزرگسالی فرزندانمان با مشکلات پس انداز درگیر هستند. بنابراین برای آموزش نیاز به مواد اولیه داریم. اگر پول توجیبی کودکان را در نظر نگیریم، در سنین بزرگسالی کودک با تله های بزرگ تری روبرو خواهد شد.

اهمیت پول توجیبی دادن به کودکان

با بزرگ شدن کودک و رفتن او به مدرسه، پدر و مادر نیز باید از شیوه‌های تربیتی دیگری برای آموزش او استفاده کنند. شرایط تربیتی کودکان در این سن تا حدود زیادی وارد بعد اجتماعی می‌شود. که نیاز است آن‌ها برخی ملزومات رفتاری را بیاموزند. یکی از مهم‌ترین مسائلی که کودک باید با آن آشنا شود و بیاموزد، مسائل مالی است.

در این سن پول داشتن و برنامه‌ریزی کردن برای خرج آن و همینطور پس‌انداز کردن دارای اهمیت بیشتری است. برخی از پدر و مادرها تمایل دارند تمامی نیازها و مخارج فرزندان خود را تامین کنند. که نیازی به پول توجیبی کودکان نباشد. اما واقعیت این است که زمانی کودکان متوجه ارزش پول و نحوه خرج کردن آن خواهند شد که خودشان مقداری پول در دست داشته باشند. و برای خرج کردن آن برنامه ریزی کنند.

متخصصان تربیت کودک بر این عقیده هستند که به واسطه گرفتن پول توجیبی کودکان، پس انداز کردن، بخشیدن و آینده‌نگری را می‌آموزند. پول توجیبی سبب رشد شخصیت کودک می‌شود و احساس استقلال و همینطور مسئولیت‌پذیری را در او تقویت می‌کند.بنابراین توصیه می‌شود والدین وابسته به شرایط اقتصادی خود، مبلغی را به عنوان هفتگی و یا ماهانه برای فرزند خود در نظر بگیرند. و به آن‌ها یادآور شوند که با این پول باید نیازهای خود را برآورده سازند و همینطور پس انداز نیز داشته باشند.

از چه زمانی باید به کودکان پول توجیبی بدهیم؟

زمانی پول توجیبی کودکان مفید واقع می‌شود که کودک مفهوم شمارش، اعداد و همینطور مقایسه را درک کرده باشد. کودکان از سن چهار تا پنج سالگی رابطه میان خرید و پول دادن را درک می‌کنند. اما از سن شش تا هفت سالگی، به راحتی می‌توانند اعداد را درک کنند. و همیطور متوجه شوند که برای خرید چیزهایی که لازم دارند، باید پول پرداخت کنند.

روانشناسان بر این عقیده هستند که بهترین زمان برای پول توجیبی کودکان، زمانی است که آن‌ها وارد اجتماع می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر یعنی زمانی که کودک به مدرسه می‌رود، بهتر است به او پول تو جیبی داده شود. ممکن است او در دفعه‌های اول تمام پول خود را در مدرسه صرف خرید خوراکی کند. اما به مرور به او آموزش دهید که مقداری از پولش را پس‌انداز نماید.

مقدار مناسب پول توجیبی برای کودکان

اینکه پول توجیبی کودکان چه مقدار باید باشد، وابسته به فاکتورهای مختلفی است. شرایط اقتصادی و مالی خانواده‌ها، نیازهایی که کودک دارد و همینطور سن کودک، می‌تواند در میزان پول تو جیبی او موثر باشد.

البته داشتن شرایط مالی خوب به این معنا نیست که باید پول تو جیبی زیادی را در اختیار کودکان قرار بدهیم. دلیل این موضوع این است که اگر کودکان پول زیادی برای خرج کردن داشته باشند. به مرور و ناخودآگاه ولخرجی کردن را می‌آموزند و نمی‌توانند مدیریت مالی را یاد بگیرند. همینطور دادن پول توجیبی کودکان اگر زیاد باشد سبب ایجاد و یا تقویت روحیه زیاده خواهی در او می‌گردد.

در مقابل برخی دیگر از خانواده‌ها نیز پول توجیبی کودکان را کم می‌دهند، این کار نیز اشتباه است. چراکه ممکن است سبب بروز رفتارهای نادرست از سوی فرزند همچون برداشتن پول از کیف پدر و مادر، احساس نادیده گرفته شدن، کمبود اعتماد به نفس، دیدگاه منفی به درس و … شود. بنابراین متعادل رفتار کردن و میانه‌روی در دادن پول تو جیبی به کودکان بسیار مهم است.

نحوه دادن پول تو جیبی به کودکان

کودکان دبستانی به دلیل اینکه سن کمتری دارند و ممکن است در تصمیم‌گیری برای خرید هیجان بیشتری داشته باشند. بهتر است به صورت هفتگی پول توجیبی کودکان پرداخت شود.

سعی کنید به صورت هفتگی مبلغی را به عنوان پول توجیبی کودکان در نظر بگیرید. و از او بخواهید با این پول نیازهای خود را همچون خرید خوراکی در مدرسه، خرید لوازم تحریر و … برآورده سازد و مقداری را نیز پس انداز کند. همینطور به او یادآور شوید اگر پول‌هایش را زودتر از یک هفته و بیهوده خرج کند، شما موظف به پرداخت پول بیشتری به او نیستید و او برای گرفتن پول باید تا هفته بعد صبر کند.

به این صورت کودک شما به مرور مدیریت مالی را می‌آموزد. اگر تمایل دارید به صورت ماهانه به کودک خود پول تو جیبی بدهید، باید به این نکته توجه کنید که باید نظارت و کنترل بیشتری را نیز بر روی او داشته باشید.

دادن رشوه به کودکان ممنوع

از اشتباهات تربیتی که اغلب والدین آن را انجام می‌دهند، این است که در قبال انجام مسئولیت‌ها و وظایف فرزندان‌شان به آن‌ها پول تو جیبی می‌دهند. به عنوان مثال به فرزند خود می‌گویند اگر سعی کنی تکالیف خود را به موقع انجام دهی، پول تو جیبی دریافت خواهی کرد. در چنین شرایطی والدین باعث می‌شوند که کودک‌شان شرطی شود. و همیشه پس از انجام مسئولیت‌ها و کارهایی که بر عهده دارد، انتظار پاداش داشته باشد. بنابراین پول توجیبی کودکان را پاداش نکنید.

در واقع دادن پول توجیبی کودکان ارتباطی با دیگر موضوعات ندارد. فرزند شما باید بداند که برخی از امور وظیفه او هستند و در صورتی که انجام ندهد، باید بازخواست شود. می‌توانید بخاطر مسئولیت‌پذیر بودن کودک‌تان به او پاداش و یا جایزه بدهید؛ اما نباید آن را به پول تو جیبی ارتباط دهید به گونه‌ای که انگار قصد دارید به او رشوه بدهید.

آموزش های لازم جهت پول توجیبی کودکان

زمانی که پول توجیبی کودکان را آغاز می‌کنید، باید نکاتی را به آنها آموزش دهید. بنابراین در این بخش از مقاله در رابطه با آموزش های لازم توضیح داده ایم.

???? میانه رو باشید

پول توجیبی کودکان در صورتی مناسب است که میانه رو رفتار کنید. در این شرایط نه باید مبلغ زیادی را به کودک اختصاص دهید. و نه مبلغ بسیار کمی را در نظر بگیرید. پول تو جیبی زیاد باعث خودخواهی و پول تو جیبی کم باعث طمع می‌شود. بنابراین بر اساس نیازهای کودک پول مناسبی را در نظر بگیرید.

???? مبلغ را مشخص کنید

برای اینکه پس از پول توجیبی کودکان آموزش درستی صورت بگیرد، باید مبلغ را مشخص کنید. به صورت هفتگی یا ماهانه مبلغ مشخصی را برای کودک در نظر بگیرید تا پس انداز و مدیریت هزینه ها را یاد بگیرد.

???? کودک را وابسته نکنید

یکی از اشتباه ترین رفتار والدین پس از پول توجیبی کودکان، وابسته کردن کودک به پول است. با این رفتار ذهن کودک را تنها درگیر پول خواهید کرد. و هر کاری را انجام دهد در ازای آن پول خواهد گرفت.

???? قناعت را به کودک آموزش دهید

برای آموزش قناعت در صورت پول توجیبی کودکان، باید برای کودک دفترچه کوچکی تهیه کنید تا موارد مورد نیاز هر ماه و پولی که دریافت می‌کند را برنامه ریزی کنید. در این شرایط برنامه ماهانه کودک ترتیب داده می‌شود. و کودک قناعت کردن را به راحتی آموزش می‌بیند.

???? برای پس انداز او را تشویق کنید

یکی از نکات مهم آموزش در جهت پول توجیبی کودکان، پس انداز کردن است. بنابراین برای اینکه کودک بخشی از مبلغ خود را برای سرمایه گذاری کنار بگذارد، بهتر است او را تشویق کنید و حساب جدیدی را برای پس انداز او در نظر بگیرید تا با افزایش پول، تلاش بیشتری کند.

نکات مهم در پول توجیبی دادن به کودکان

در ادامه به چند نکته مهم در رابطه با پول توجیبی کودکان اشاره کرده‌ایم.

???? اگر کودک‌تان برای خرید اسباب بازی و یا لوازم تحریر برای مدرسه، از شما می‌خواهد پول بیشتری به او بدهید، سعی کنید به او آموزش دهید که بهتر است برای اینکار پس‌انداز کند. و برای رسیدن به خواسته‌اش صبر و شکیبایی داشته باشد.

???? اگر فرزند نوجوان شما دچار بحران مالی شده است، سعی نکنید به او کمک کنید و به قوانین مالی که تعیین کرده اید، پایبند باشید.

???? اگر فرزند شما در زمینه پس‌انداز کردن پول‌های خود موفق عمل کرده است، سعی کنید مقداری پول نیز به عنوان تشویق به او بدهید تا او از نتیجه پس‌انداز کردن آگاه شود.

کلام آخر

پول توجیبی کودکان باید بر اساس سن و رفتاری که دارند در نظر گرفته شود. توصیه می‌شود والدین برای تربیت و آموزش بهتر فرزندان‌شان، اطلاعات خود را پیرامون مسائل تربیت صحیح کودک افزایش دهند. در همین جهت شما عزیزان می‌توانید از مشاوره روانشناسی کودک کلینیک تخصصی کودک نی نی مایند استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پول توجیبی کودکان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی نینی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

پول توجیبی کودکان یاید چقدر باشد؟

میزان پول تو جیبی کودکان وابسته به عوامل مختلفی همچون شرایط اقتصادی، نیازهای کودک و … متفاونت می‌باشد؛ اما توصیه می‌شود در این زمینه میانه‌رو باشید و مقدار خیلی کم و یا خیلی زیاد را برای فرزندانتان در نظر نگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: پول توجیبی کودکان



:: برچسب‌ها: پول توجیبی کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 ارديبهشت 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

تقلید کردن در کودکان و نوزادان امری ذاتی است که باعث یادگیری مسائل تازه و جدید می‌شود. یکی از کارکرد‌های رشدی و شناختی مغز، توانایی تقلید کردن در کودکان و نوزادان است. تقلید نوزادان و کودکان رفتاری است که از طریق مشاهده رفتار دیگران آن عمل را تکرار می‌کند و یاد می‌گیرد. به عبارتی تقلید کردن یک راه مؤثر برای یادگیری اعمال جدید است. این توانایی ذاتی کودکان حتی در شیوه فرزندپروی والدین هم موثر است، زیرا کودکان بسیاری از فعالیت‌ها و اعمال را از طریق مشاهده الگو‌های خود یاد می‌گیرند و همان اعمالی که والدین انجام می‌دهند کودک هم انجام می‌دهد. در نتیجه می‌توان از این توانایی ذاتی انسان برای شیوه صحیح آموزش و فرزندپروری در دوران کودکی استفاده کرد.

منبع: تقلید کردن در کودکان و نوزادان | علت و نقش آن

تقلید کردن در کودکان و نوزادان

تقلید کردن در کودکان و نوزادان شامل دو اصل مهم است. یکی از این خصوصیات، تکرار رفتار است. که کودک با مشاهده رفتارهای دیگران، همان حرکات را تکرار می‌کند. دومین خصوصیت، تصمیم گیری راجب این است که چه حرکاتی را انجام دهم. که در سن 7، 8 ماهگی شروع می‌شود. کودکان و نوزادان به دلایل مختلفی تقلید کردن را دوست دارند. این دلایل شامل تحقق کنش های اجتماعی، شباهت به دیگران، برانگیختگی عواطف و رسیدن به اهداف می‌شود. در این مقاله سعی خود را کرده ایم تا در رابطه با تقلید کردن در کودکان و نوزادان همه جوانب را توضیح دهیم. همراه ما باشید.

علت تقلید کردن در کودکان و نوزادان

اساسا هر رفتار و فعالیتی که از انسان سر می‌زند پایه و اساس زیستی و عصبی دارد. پیش از پیشرفت‌های علوم اعصاب، دانشمندان نظریات مختلفی در ارتباط با علت تقلید کردن در کودکان و نوزادان در نظر می‌گرفتند، اما امروزه مشخص شده که تقلید کردن در ابتدا به دلیل وجود سلول‌های اختصاصی در مغز به نام نورون‌های آینه‌ای قشر مخ است.

به عبارتی می‌توان گفت زیربنای تقلید کردن نورون‌های آینه‌ای هستند. این نورون‌ها زیربنای مهارت‌های دیگر همانند توانایی اجتماعی نظیر همدلی و درک نقطه نظر دیگران نیز می‌باشند. با این حال باید توجه کرد که تمام فعالیت‌های انسان به دلیل مجموع عوامل زیستی، روانی و اجتماعی رخ می‌دهد. برای آشنایی با نشانه های سلامت نوزاد کلیک کنید. در ادامه علت تقلید کردن در کودکان و نوزادان را نام برده ایم.

تحقق کنش های اجتماعی: زمانی که کودک با تقلید باعث خنده اطرافیان شود، این رفتار را بارها تکرار می‌کند تا لبخند را بر روی لب های شما بیاورد.

شباهت به دیگران: شبیه دیگران شدن یکی از دلایل تقلید کردن در کودکان و نوزادان است. کودکان علاقه دارند تا شبیه به کسانی شوند که دوست دارند. شبیه به والدین یا اطرافیان مورد علاقه.

برانگیختگی عواطف: کودکان به دلیل اینکه ارتباط نزدیکی با والیدن دارند، علاقه دارند تا با این روش ادای والدین را در بیاورند و احساسات والدین را برانگیخته کنند.

رسیدن به اهداف: یکی از علل تقلید کردن در کودکان و نوزادان، دستیابی به اهداف است. در این شرایط کودک به صورت آگاهانه برای جلب توجه یا مسائلی دیگر از تقلید استفاده می‌کند.

اهمیت تقلید در کودکان و نوزادان و سیر تکامل

تقلید کردن در کودکان و نوزادان بر فعالیت‌ها و اعمال گسترده‌ای تاثیر می‌گذارد که برای رشد کودک ضروری به نظر می‌رسد. به عنوان مثال تقلید، ابزار و ویژگی قدرتمندی برای یادگیری و تمرین مهارت‌های مختلف است. یادگیری زبان، یادگیری اصوات، مهارت‌های ورزشی و… می‌تواند تا حد زیادی تحت تاثیر تقلید کردن باشد. یکی دیگر از مسائلی که می‌تواند به دلیل نورون‌های آینه‌ای و تقلید کردن ایجاد شود توانایی همدلی کودک با دیگران است.

همچنین باید یادآور شد که تقلید کردن زیربنای تجسم و تخیل کودک محسوب می‌شود، به عبارتی برای شکل گیری تجسم و تخیل، کودک در ابتدا باید توانایی تقلید کردن داشته باشد. در مجموع می‌توان گفت بسیاری از اعمالی که کودک در بزرگسالی انجام می‌دهد تحت تاثیر مشاهده الگو‌ها و تقلید کردن از آن‌ها قرار دارد.

سن شروع تقلید کردن در کودکان و نوزادان

دیدگاه‌های مختلف روانشناسی سن متفاوتی را برای شروع تقلید کردن در کودکان و نوزادان در نظر گرفته‌اند. با این حال نوزادان از همان ابتدا با توانایی تقلید کردن به دنیا می‌آیند و در هر دوره از رشد توانایی تقلید کردن به شیوه متفاوتی بروز پیدا می‌کند. اولین تقلید‌هایی که نوزادان انجام می‌دهند تقلید از حرکات صورت و چهره بزرگسالان است، سپس هرچقدر که سن نوزاد بیشتر می‌شود تقلید‌های بیشتری در محیط پیرامون خود انجام می‌دهد.

بنابراین کودکان تازه متولد شده یا یک ماهه حالت چهره بزرگسالان را تقلید می‌کنند و تا 7 یا 8 ماهگی توانایی تقلید کردن کودک پیشرفت می‌کند و به مرور می‌تواند به صورت انتخابی شروع به تقلید کردن کند.

در حدود یک سالگی کودکان فعالیت‌هایی را تقلید می‌کنند. که توانایی انجام دادن آن‌ها را داشته باشند، رایج‌ترین تقلید کودکان در این سن تقلید از حرکات دست است. در حدود یک تا سه سالگی توانایی تقلید کردن در کودکان و نوزادان به وضوح پیشرفت می‌کند. و می‌تواند از الگوها یا شخصیت‌های غیرواقعی تقلید کند. در مجموع باید بیان کرد که بر اساس سن کودک و ویژگی‌های رشدی، نوع تقلید کودک متفاوت است.

مراحل شکل گیری تقلید در کودکان

به طور کلی 6 مرحله در ارتباط با تقلید کردن در کودکان و نوزادان وجود دارد. که این فرایند از تولد تا دوسالگی اتفاق می‌افتد.

???? مرحله اول، تقلید به شکل بازتاب

مرحله اول تقلید کردن در کودکان و نوزادان به شکل بازتاب‌ها است، یعنی کودک از محرک‌هایی که در محیط اطرافش وجود دارد تقلید می‌کند، به عنوان مثال اگر کودکی گریه کند و چندین کودک دیگر در اطراف او باشند و شروع به گریه کنند، گریه کودکان همچنان ادامه پیدا می‌کند. با این حال تقلید کودک در مرحله بازتاب‌ها بسیار جزئی است. برای آشنایی با انواع بازتاب ها کلیک کنید.

???? مرحله دوم، شکل گیری عادت‌ها

در این مرحله عادت‌های کودک شکل می‎‌گیرد و گاهی تقلید انجام می‌شود. تقلید‌در این مرحله می‌تواند به صورت سرایت صوتی، تقلید متقابل و تقلید گهگاهی رخ دهد. تقلید کردن در کودکان و نوزادان توسط سرایت صوتی به این صورت است که نوزاد بیشتر تحت تاثیر محرک‌های صوتی قرار دارد. تقلید‌متقابل باعث می‌شود تا نوزاد صدا یا حرکاتی که در مقابل او و حوزه دید او انجام می‌شود را تکرار کند. تقلید گهگاهی در ارتباط با موقعیت‌های ناشناخته‌ است، با این حال این تقلید به شکل محدودی رخ می‌دهد.

???? مرحله سوم، تقلید نظام دار

سومین تقلید کردن در کودکان و نوزادان، تقلید نظام دار است. تقلید نظام دار یا هدف‌دار تقلید‌هایی است که به طور هدفمند مربوط به مجموع حرکات و صداهای خود کودک است، با این حال در این مرحله، تقلید کودک هنوز به صورت جزئی رخ نمی‌دهد.

???? مرحله چهارم، تقلید حرکات نامرئی

یکی از مهمترین مراحل تقلید کردن در کودکان و نوزادان در این مرحله رخ می‌دهد. منظور از تقلید حرکات نامرئی، تقلید اعمالی است که دور از دید نوزاد انجام می‌شود. به عبارتی کودک با داشتن یک نشانه یا مشخصه قادر به تقلید کردن فعالیتی می‌شود که قبلا آن را دیده و یاد گرفته اما اکنون در حوزه دید او قرار ندارد.

???? مرحله پنجم، تقلید پیشرفته حرکات نامرئی

مرحله پنجم تقلیدها، تقلید کردن در کودکان و نوزادان به صورت حرکات نامرئی پیشرفته است. در این مرحله توانایی تقلید حرکات نامرئی کودک با دقت و ظرافت بیشتری رخ می‌دهد. به عبارتی کودک می‌تواند با جزییات بیشتری تقلید انجام دهد.

???? مرحله ششم، تقلید در غیاب الگو

پیشرفته‌ترین حالت تقلید کردن در کودکان و نوزادان، تقلید در غیاب الگو است. در این مرحله اگر کسی کاری انجام دهد و کودک آن را ببیند، می‌تواند در نبود آن شخص آن رفتار را به طور کامل تقلید کند.

نقش والدین در تقلید کردن در کودکان و نوزادان

همانطور که بارها گفته شده، تقلید کردن در کودکان و نوزادان از سنین پایین آغاز می‌شود. این رفتار کودکان با مشاهده والدین تکرار می‌شود. بنابراین والدین نقش پررنگی را ایفا می‌کنند. در واقع کمک می‌کنند تا کودکان بسیاری از مسائل را از این طریق آموزش ببیند. برای اینکه کودکان مرتب و آگاهی را تربیت کنیم، بهتر است تا کارهایی را انجام دهیم که تربیت مناسبی داشته باشیم. امور روزانه و ریتم زندگی منظم را دائم در حضور کودکان انجام دهید تا آشنا شوند و از شما تقلید کنند.

عوامل موثر در تقلید کودکان

توانایی تقلید کردن در کودکان و نوزادان به صورت ذاتی وجود دارد، اما عوامل متعددی هستند که بر تقلید کردن تاثیر می‌گذارند. به عنوان مثال تقلید می‌تواند در فرآیند بازی کردن کودکان رخ دهد، به طوری که کودکان می‌توانند قوانین بازی یا نوع بازی کردن را از یکدیگر تقلید کنند. در موارد دیگر کودک برای اینکه خودش را شبیه دیگری کند، شروع به تقلید کردن از ویژگی‌های ظاهری و رفتاری او می‌کند. علاوه بر این، تقلید می‌تواند در همدلی کردن و بروز هیجانات مختلف موثر واقع شود. به طوری که کودک با تقلید از دیگران یاد می‌گیرد تا در محیط‌های مختلف چه هیجانی از خودش بروز دهد.

کلام آخر

تقلید کردن در کودکان و نوزادان امری طبیعی و ذاتی است. اما دلایل مخصوص به خود را نیز دارد. از علل مربوط به تقلید کودکان، شباهت و بر انگیختگی عاطفی را می‌توان اشاره کرد. این رفتار یکی از اصلی ترین روش های تربیت کودکان است. برای اینکه تربیت کودک و نوزاد به درستی شکل بگیرد حتما از روانشناس و مشاورین کودک کمک بگیرید. مرکز مشاوره نینی مایند به صورت تلفنی و حضوری به مراجعین عزیز خدمات ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقلید کردن در کودکان و نوزادان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا تقلید کردن برای رشد کودک ضروری است؟

کودکان بسیاری از فعالیت‌ها و رفتارهایشان را از طریق مشاهده الگو و تقلید کردن از آن‌ها یاد می‌گیرند، بنابراین تقلید کردن یکی از بخش‌های اساسی رشد کودک می‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: تقلید کردن در کودکان و نوزادان | علت و نقش آن



:: برچسب‌ها: تقلید کردن در کودکان و نوزادان | علت و نقش آن ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

بچه دار نشدن یکی از مشکلاتی است که بسیاری از زوجین برای رفع آن هزینه های زیادی صرف می‌کنند. اما گاه بچه دار نشدن انتخاب زوج ها نیز هست. زوج های امروزی، نسبت به نسل های قبل تر، کمتر به فکر بچه دار شدن هستند. این مسئله می‌تواند دلایل زیادی مثل شغل و تحصیل داشته باشد. زنان به خاطر اشتغال و تحصیلات حتی پس از ازدواج، بچه دار شدن را به تعویق می‌اندازند و زمانی که تصمیم به این کار می‌گیرند شاید از نظر پزشکی دیر شده باشد.

اما به طور کلی، بچه دار نشدن اگر مشکل پزشکی نباشد، انتخاب زوج ها است و معمولا برای مدت طولانی از آن پشیمان نمی‌شوند. چراکه وقت زیادی برای با هم بودن دارند و نگران استرس های تربیت فرزند و هزینه گزاف بزرگ کردن او نیستند. در ادامه بیشتر به پیامدهای مثبت و منفی بچه دار نشدن می‌پردازیم.

منبع: بچه دار نشدن | دلایل بچه دار نشدن چیست؟

بچه دار نشدن

در دهه های اخیر راه های مختلفی برای حل مشکل بچه دار نشدن به وجود آمده است. اما این موضوع گاه انتخاب خود زوجین است. با آگاهی از علل آن تصمیم بهتری می‌توانید در این زمینه بگیرید. از طرفی اگر تمایل به فرزندآوری دارید، با کمک درمان های تخصصی می‌توانید مشکلات ناشی از بچه دار نشدن را نیز حل نمایید.

دلایل بچه دار نشدن

خانواده جزء لاینکف هر تمدنی است و تصور یک خانواده بدون فرزند می تواند دشوار باشد. با این حال در دنیای امروز، تعداد زوج هایی که بچه دار نشدن را انتخاب می کنند به شدت افزایش یافته است. دلایل متعددی وجود دارد که زوج ها بچه نمی‌خواهند. شرایط مالی نامناسب، پیدا نکردن شریک زندگی مناسب برای بزرگ کردن فرزند، بیماری و… از جمله شرایطی است موجب بچه دار نشدن زوج ها می‌شود. در ادامه رایج ترین دلایلی که زوج ها برای بچه دار نشدن بیان می کنند را شرح داده ایم.

✔️ عدم تمایل به بچه

درحالی که بسیاری از افراد، کودکان را می پرستند و نمی توانند زندگی بدون آن ها را تصور کنند، دسته دیگری از افراد هستند که نمی خواهند فرزندی داشته باشند یا پدر و مادر شوند. این افراد بدون داشتن هیچ فرزندی کاملا شاد و راضی هستند. بنابراین بچه دار نشدن را ترجیح می دهند.

✔️ شغل

برخی از مشاغلی که افراد به آن علاقه مند هستند سخت به دست می آید و پس از دستیابی زمان زیادی را از آن ها می گیرد. به احتمال زیاد این افراد نمی خواهند که پس از این همه تلاش برای رسیدن به شغل دلخواه آن را از دست بدهند. به این دلیل که ایجاد یک حرفه ممکن است سال ها طول بکشد و آن ها ترجیح می دهند زمان و توجه خود را به جای بچه، روی شغلشان بگذارند.

اما اگر از زاویه دیگری نگاه کنیم، برخی از افراد به این دلیل که زمان زیادی را صرف شغلشان می‌کنند اگر بچه دار شوند، خیلی کم با کودکشان وقت می‌گذارند. آن ها همیشه نگران این هستند که فرزندشان آن طور که باید تربیت نشود یا احساس تنهایی کند. بنابراین این نیز می تواند از دلایل مهم والدین برای بچه دار نشدن می باشد.

✔️ بچه دار نشدن به دلیل شرایط مالی

امروزه شرایط مالی از مهم ترین دلایل افراد برای بچه دار نشدن است. از آن جایی که برخی از مردم به سادگی قادر به پرداخت هزینه های یک نوزاد از بدو تولد تا بزرگسالی نیستند، پس تصمیم می گیرند بدون داشتن بچه به زندگی خود ادامه دهند.

✔️ داشتن مسئولیت های دیگر

بسیاری از افراد هستند که از اطرافیان خود مراقبت می کنند. برای مثال: مراقبت از والدین سالمند یا همسری که مشکلات سلامتی دارد. صرف زمان و انرژی برای مراقبت از دیگران، افراد را از اضافه کردن مسئولیت هایی که همراه با کودک است منصرف می کند.

✔️ سبک زندگی

داشتن یک زندگی آرام، بیرون رفتن در هر ساعتی از شبانه روز، صرف وقت با سرگرمی های مختلف، توجه و علاقه زیاد به حیوانات خانگی و… این ها تنها جزء کوچکی از سبک زندگی برخی افراد است که حاضر نیستند در ازای بچه دار شدن از آن ها چشم پوشی کنند. این بدان معنا نیست که وجود بچه اجازه سرگرمی و خوشگذرانی به شما نمی دهد، اما واقعیت این است که زندگی بعد از بچه دار شدن چه بخواهیم چه نه، تغییر زیادی می کند. بنابراین کسانی که به سبک زندگی خود پایبند هستند و نمی خواهند تغییری ایجاد شود، ترجیح می دهند بچه دار نشوند.

✔️ خاطرات بد کودکی

کسانی که دوران کودکی دردناکی داشته اند، گاهی به خاطر ترس از تکرار همان اتفاقات برای فرزند خود بچه دار نمی شوند. اگرچه ممکن است والدینشان در کودکی مهارت های فرزند پروری مناسبی نداشته اند، آن ها می توانند طور دیگری با کودک خود رفتار کنند. اگر نمی دانند که باید چگونه از این شرایط بگذرند، می توانند از روانشناسان و مشاوران کمک بگیرند. در واقع آن ها با نوعی ترس نهفته درگیرند. این ترس مانع از تجربه حس های شیرین والدگری می‌شود.

✔️ مشکلات جسمانی زن یا مرد

نازایی یا ناباروری از دیگر علت های بچه دار نشدن زوج هاست. این دست زوج ها تمایل زیادی به فرزندآوری دارند، اما یک مشکل جسمانی مانع از برآورده شدن این خواسته آن ها می‌شود. خوشبختانه برای بسیاری از نازایی ها درمان های موثری به وجود آمده. اما هنوز هم هستند مردان و زنانی که به دلیل نقص های جسمانی قادر به بچه دار شدن نیستند.

مزایای زندگی بدون بچه

  • شما زمان و انرژی نامحدودی برای کارهای خود دارید. به خصوص اگر عاشق ورزش، هنر و تفریح باشید، نداشتن فرزند می‌تواند به شما زمان زیادی برای انجام کارهای مورد علاقه تان بدهد.
  • مسئولیت کمتر از مزایای بزرگ بچه دار نشدن است. همچنین مسئولیت کم، آرامش بیشتری به همراه می‌آورد.
  • زوج ها بدون داشتن بچه می‌توانند مقدار زیادی پول پس انداز کنند که زندگی آن ها را آسان‌تر می‌کند. این پول را می توان برای تحصیل، مسافرت و فعالیت های بیشتر برای لذت بردن از زندگی خرج کرد.

معایب بچه دار نشدن

  • زوج ها با مرور زمان، دیگر همان جذابیتی که در مراحل اولیه رابطه داشتند را نخواهند داشت. اینجاست که بچه ها به زندگی والدین معنا و هدف می دهند. بنابراین بچه دار نشدن می تواند روند زندگی را در دراز مدت بی معنا بکند.
  • عیب عمده ای که معمولا زوج های بدون فرزند با آن مواجه هستند، تنهایی در دوران پیری است. به ویژه زمانی که یکی از زوجین فوت می کند. کسانی که تصمیم به بچه دار نشدن می گیرند، در سال های پیری فاقد همراهی فرزندان و حتی نوه هایشان هستند و بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به افسردگی می‌باشند.
  • اگر دوستان و گروه های هم سن و سال شما بچه دارند، گاهی برای شما سخت می شود تا ارتباط راحتی با آن ها برقرار کنید. زیرا آن ها تمایل دارند همیشه در مورد فرزندشان صحبت کنند و شما در این مورد چیزی برای گفتن ندارید.

مشکلات ناشی از بچه دار نشدن

بچه دار نشدن چه ناشی از انتخاب شما باشد و چه ناشی از تقدیر برای زن و مرد ناراحتی هایی می‌تواند ایجاد نماید. به همین دلیل بیشتر متخصصان حوزه سلامت به زوج ها توصیه می‌کنند که در این خصوص در زمان معین اقدامات لازم را انجام دهند. در ادامه برخی از مشکلات ناشی از بچه دار نشدن را شرح داده ایم.

1️⃣ احساس اضطراب و استرس

بیشتر کسانی که متوجه ناتوانی شان در تجربه احساس والدگری می‌شوند، دیر یا زود با مشکلات اضطرابی شدیدی مواجه می‌گردند. در واقع بچه دار نشدن برای آن ها نوعی بحران است که معنا و مفهوم زندگی شان را به چالش می‌کشد. انسان به طور ذاتی ترس از مرگ و فناپذیری دارد. در واقع بچه دار شدن روشی برای غلبه بر این ترس ذاتی ماست. با دانستن ناتوانی در بچه دار شدن، ترس از نیستی و فناپذیری نیز بر فرد غالب می‌شود. زن و مرد برای غلبه بر این نوع اضطراب باید هر چه سریع تر به متخصصان حوزه سلامت و روانشناس مراجعه نمایند.

2️⃣ احساس تنهایی ناشی از بچه دار نشدن

زوج های جوان شاید چندان با این احساس مواجه نشوند. اما وقتی که پا به سن گذاشتند و نزدیکانشان به دلایل مختلف از آن ها دور شدند و یا پدر و مادر خود را از دست دادند، آن وقت پیامدهای بچه دار نشدن خود را بیشتر لمس خواهند کرد. طبق مطالعات مردان و زنانی که دارای فرزند و نوه هستند و با آن ها وقت می‌گذرانند، سلامت روان بیشتری نسبت به دیگر هم گروه هایی که از این ارتباطات محروم بودند داشتند. بنابراین بچه دار نشدن احساس تنهایی را در دوران میانسالی و سالمندی تشدید می‌کند.

3️⃣ اختلاف و درگیری با همسر

خیلی اوقات زوج ها بنا به صلاح فرزندان و نگهداری از کانون خانواده در برابر خواسته های یکدیگر گذشت نشان می‌دهند. در واقع فرزندان باعث می‌شوند که زن و مرد تلاش بیشتری برای حفظ ازدواج و خانواده از خود نشان دهند. بچه دار نشدن یکی از عواملی است که باعث سردی، جدایی و عدم پایبندی زوج ها بر یکدیگر می‌شود. البته که فرزندان علت پایبندی ازدواج ها نمی‌توانند باشند. اما بچه دار نشدن احتمال اختلاف با همسر را بیشتر می‌کند.

کنار آمدن با غم ناشی از بچه دار نشدن

اگر بچه دار نشده اید یا قادر به بچه دار شدن نیستید، هیچ ایرادی ندارد. زندگی ما فقط در فرزندآوری معنا پیدا نمی‌کند. شما برای مقابله با این غم باید پویا باشید. پس اقداماتی که در ادامه گفته ایم را انجام دهید و اگر هنوز با این غم مواجه اید حتما با شماره های درج شده جهت دریافت خدمات درمانی تماس بگیرید.

✅ ناراحتی خود را از بچه دار نشدن بیان کنید

ابراز احساسات یکی از راه های کاهش رنج ماست. بله بروز ناراحتی ها نزد هر کسی کار درستی نیست. اما شما می‌توانید در این باره پیش دوستان امین و یا درمانگر خود به راحتی صحبت کنید. خیلی اوقات صحبت با یک نفر و در میان گذاشتن احساسات موجب آرامش ما می‌شود. شاید همین صحبت کردن خود نوعی درمان به حساب بیاید.

✅ خود تان را مقصر ندانید

هرگز به خاطر بچه دار نشدن خود را مقصر ندانید. حتی اگر زمانی این انتخاب شما بوده باشد، هیچ ایرادی ندارد. شما برای درک اهیمت این موضوع نیاز به تجربه داشته اید. با سرزنش خودتان هیچ چیز عوض نمی‌شود. پس در عوض بگردید تا ببینید که چه کارهایی باعث جبران بچه دار نشدن شما می‌شود.

✅ با همسرتان همراه بشوید

همانطور که شما بچه دار نشده اید همسرتان نیز از این موهبت بی بهره بوده است. هیچ کس به اندازه همسرتان احساس و شرایط شما را درک نمی‌کند. پس حضور و همراهی او را بپذیرید و با یکدیگر به دنبال راهکاری برای کاهش این رنج باشید.

✅ با زوج هایی که وضعیت مشابه شما را دارند معاشرت کنید

این که حس کنید تنها زوج بدون بچه فقط شما نیستید موجب التیام دردهایتان می‌شود. شما در این مسیر و در موقعیت های مختلف زوج هایی را خواهید دید که بچه دار نشده اند. می‌توانید با آن ها معاشرت کنید. چنین معاشرتی به شما حس همدردی خواهد داد.

✅ به دنبال تامین هزینه های درمان باشید

اگر هنوز فرصتی برای بچه دار شدن وجود دارد، آن را از دست ندهید. شاید قدم گذاشتن در این مسیر به نتیجه دلخواه منتهی نشود، اما تلاش تان را کرده اید. روش های درمان مختلفی برای بچه دار نشدن وجود دارد. شما با دریافت این خدمات می‌توانید غم ناشی از این مساله را بکاهید.

✅ محیط هایی که به خاطر بچه دار نشدن آزارتان میدهند ترک کنید

گاه دیدن بچه های فامیل یا بچه هایی که در زمین های پارک مشغول بازی هستند، شما را آزار می‌دهد. از این بابت خود را سرزنش نکنید. چیزی که دل تان می‌خواسته عایدتان نشده. ایرادی ندارد. به جای تماشا و غصه خوردن، نگاه تان را تغییر دهید. به مکان ها و جمع هایی بروید که شما را کمتر به یاد بچه دار نشدن تان می‌اندازد.

سخن آخر

درحالی که عده کمی از افراد به دلیل مشکلات پزشکی بچه دار نمی‌شوند، اما برخی دیگر خودشان انتخاب می کنند که بچه دار نشوند. به طور حتم والد نشدن مسئولیت های کمتر و زمان زیادی را برای زوج های متأهل به ارمغان می‌آورد، اما ممکن است در سال های بعد تأثیر منفی در زندگی آن ها داشته باشد. نمی توان گفت که زندگی بدون بچه انتخاب درست یا غلطی است. مهم این است که زوج ها هر تصمیمی که می گیرند، باید آن را به دلایل درست و بدون پشیمانی انجام دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه بچه دار نشدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: بچه دار نشدن | دلایل بچه دار نشدن چیست؟



:: برچسب‌ها: بچه دار نشدن | دلایل بچه دار نشدن چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

مادران شاغل تحت تاثیر فشارهای زیادی قرار دارند. آن‌ها معمولا احساس می‌کنند بار مضاعفی را در زندگی به دوش می‌کشند. و همواره نیازمند دریافت حمایت و کمک از جانب همسر خود هستند. مادران شاغل علاوه بر رسیدگی به امور اقتصادی باید زمان بسیاری را صرف کارهای خانه و رسیدگی به فرزندان بکنند. همین امر باعث می‌شود که به مرور فرسودگی را تجربه کنند. و برای مدیریت کارهای خود با چالش‌های زیادی روبه‌رو شوند.

با این حال با انجام برخی راهکارها می‌توان تا حدودی این مشکلات را کاهش داد. در همین راستا درک و کمک کردن همسر در کنار بهره بردن از مشاوره کودک می‌تواند بسیار موثر باشد. ما در ادامه این مقاله به راهکارهایی برای مقابله با این چالش‌ها پرداخته‌ایم پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

منبع: مادران شاغل | راهکارهایی موثر برای مادر شاغل

مادران شاغل و رابطه آن ها با نوزاد

مادران شاغل به دلیل استقلال بیشتر و وابستگی کمتر به اطرافیان، به کودک خود آموزش می‌دهد که با اعتماد به نفس بیشتری رفتار کند. اما تنها اعتماد به نفس بالا از مزیت تربیت مادران شاغل نیست. اینگونه مادران فردیت و سبک زندگی بهتری را به فرزندان خود آموزش می‌دهند.

اما در کنار تمام این مزیت ها، معایبی نیز وجود دارد. کودکانی که مادران شاغل دارند، تنهایی بیشتری را در طول روز سپری می‌کنند. با اندکی برنامه ریزی و پشتکار بالا می‌توان محیط خانه را از کار جدا کرد. و زمان بیشتری را برای کودکان صرف کرد. در این مقاله راجع به تمامی موارد ارتباط مادران شاغل با فرزندان را توضیح داده ایم.

مادران شاغل | چالش‌ها، مسائل و مشکلات مادران شاغل

مادران شاغل از همه سو تحت تاثیر فشارها و مشکلات متعددی قرار دارند. نقش مادر در تربیت فرزندان بسیار مهم است و لازم است که مادران در کنار نقش مادری خود بتوانند از عهده انجام کاری که مسئولیت آن را برعهده گرفته‌اند نیز بربیایند. این مسئله باعث می‌شود که این چالش‌ها و مشکلات شکل بگیرد. از جمله مهم‌ترین چالش‌هایی که مادران شاغل را درگیر خود می‌کند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

???? کار کردن به خاطر نیاز مالی و بروز مشکلات روانشناختی

در کنار مادرانی که زندگی مستقل را ترجیح می‌دهند. بانوانی نیز وجود دارند که به دلیل نیازهای مالی مجبور می‌شوند سر کار بروند. این افراد اغلب در موقعیت‌های شغلی قرار می‌گیرند که علاقه مندی چندانی به آن ندارند. این شرایط تا حد زیادی بر روحیه آن‌ها اثر می‌گذارد. و باعث می‌شود که آن‌ها احساس غمگینی، تنش و اضطراب کنند. مدیریت این احساسات و جلوگیری از سرایت آن‌ها به فرزندان کار بسیار دشواری است. که می‌تواند کیفیت زندگی اعضای خانواده مادران شاغل را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد. در این شرایط برای بهبود اوضاع روحی خود لازم است از یک روانشناس کمک بگیرید.

???? مادران شاغل | بروز رقابت بین زن و مرد

کار کردن زن و مرد اغلب به کسب درآمدهای متفاوتی می‌انجامد. در این شرایط برخی زن و شوهرها نوعی جبهه بندی میان خود راه می‌اندازند. و دائما دیگری را به خاطر کار بیشتر خود یا پرداخت هزینه‌های بیشتر در زندگی سرزنش می‌کنند. در این شرایط کودکان دائما شاهد درگیری و تنش میان اعضای خانواده خود خواهند بود. که همین مسئله می‌تواند اضطراب زیادی را در آن‌ها برانگیزد. بسیار اهمیت دارد که بحث در مورد مسائل شغلی را به زمان جداگانه‌ای اختصاص دهید. مادران شاغل نباید نزد فرزندتان از یکدیگر انتقاد کنند.

???? نادیده گرفته شدن فرزندان

مادران شاغل وظایف زیادی را به دوش می‌کشند. ما نمی‌توانیم از هیچ زنی انتظار داشته باشیم که موجودی کامل باشد و بتواند همه کارها را به نحو احسن انجام دهد. در نتیجه در شرایطی که مادر کار بیرون از خانه را نیز به عهده دارد ممکن است نتواند برخی از فعالیت‌هایش را با کیفیت دلخواه انجام دهد.

در این شرایط وقتی فرزندان می‌بینند والدینشان دائما مشغول امور شغلی هستند و وقت چندانی برای بازی یا سرگرمی برای آن‌ها ندارند احساس می‌کنند نادیده گرفته شده‌اند یا به عبارتی دیگر پدر و مادر، آن‌ها را طرد کرده‌اند. در نتیجه بسیار اهمیت دارد زمان‌هایی را برای گفت و گو با فرزندان اختصاص دهید و به آن‌ها بگویید همواره دوستشان دارید و با وجود کار زیاد نیز همیشه به فکر خوشحالی آن‌ها خواهید بود.

مادران شاغل | توصیه‌هایی برای مراقبت بهتر از کودکان

مراقبت از کودکان در شرایطی که مادر شاغل است کار آسانی نیست. بسیاری از مادران در این شرایط احساس سردرگمی و آشفتگی می‌کنند. و نمی‌دانند چگونه می‌توانند همه مسئولیت‌ها را با یکدیگر مدیریت نمایند. ما در ادامه به چند توصیه مهم جهت مراقبت بهتر از فرزندان، برای مادران شاغل اشاره کرده‌ایم.

???? کمک گرفتن از مهد کودک‌ها و پرستاران کودک

اولین توصیه برای مادران شاغل، کمک از مهد و پرستار است. بسیار اهمیت دارد بدانید زمانی که در خانه حضور ندارید فرزندانتان اوقات خود را چگونه سپری می‌کنند. آن‌ها نیاز دارند در این فاصله غذاهای سالمی مصرف کنند و با اسباب بازی‌های مورد علاقه شان سرگرم شوند.

در نتیجه بهتر است به فکر یک مهدکودک یا استخدام پرستار برای ساعاتی که حضور ندارید باشید. البته لازم است قبل از فرستادن کودک خود به مهد کودک در مورد آن به اندازه کافی تحقیق کرده و در مورد کیفیت خدماتی که ارائه می‌دهند اطمینان کافی کسب نمایید.

???? برنامه ریزی برای تعطیلات آخر هفته

در طول هفته پدر و مادران شاغل همواره مشغول رسیدگی به امور کاری هستند و وقت چندانی برای گذراندن اوقات فراغت با فرزندان خود ندارند. همین باعث می‌شود که نیاز به تفریح در کودکان به اندازه کافی ارضا نشود. این در حالی است که از نظر روانشناسان نیاز به تفریح یکی از نیازهای هیجانی بسیار مهم محسوب می‌شود.

در نتیجه برای اینکه بتوانید به این نیاز فرزندتان پاسخ دهید برای تعطیلات آخر هفته برنامه ریزی کرده و تلاش نمایید همه اعضا این روزها را در کنار هم بگذرانید. برای اینکه برنامه تعطیلات برای شما و فرزندانتان جذاب‌تر باشد می‌توانید هر هفته در مورد علاقه مندی‌های آن‌ها سوال بپرسید و گاهی اجازه دهید آن‌ها برای این نحوه گذراندن این روزها برنامه ریزی کنند.

???? مادران شاغل | تلاش برای ارتقای سلامت روان خود

مادران شاغل معمولا تحت فشار روانی زیادی هستند. آن‌ها علاوه بر مشغولیت ذهنی با موضوعاتی مرتبط با کار از اینکه نمی‌توانند ساعات زیادی را در کنار فرزندشان باشند احساس گناه می‌کنند. تجربه احساس گناه مزمن می‌تواند برای مادران بسیار آسیب زا بوده و در نهایت به تجربه اختلالات اضطرابی و افسردگی بیانجامد. از همین رو اگر به خاطر شاغل بودن احساس گناه می‌کنید و از نظر روانی در وضعیت باثباتی نیستید پیش از هرچیز لازم است که با یک متخصص در حوزه سلامت روان از جمله یک روانشناس مشورت کنید.

???? توجه به کیفیت تعاملات

بسیاری از مادران بیش از اینکه به کیفیت تعاملات خود با فرزندشان فکر کنند مدت این روابط را در نظر می‌گیرند. در نتیجه از اینکه نمی‌توانند به خاطر دغدغه‌های شغلی ساعات زیادی را در کنار فرزندانشان باشند احساس نارضایتی می‌کنند و یا از این بابت درگیر احساس گناه می‌شوند. این درحالیست که پژوهش‌ها نشان می‌دهد کیفیت تعاملات با کودک بسیار مهم تر از مدت زمان آن است.

برای مثال اگر صبح تا شب در خانه باشید و به خاطر نرسیدن به آرزوهای شغلی خود حوصله چندانی نداشته باشید کودک به میزان بسیار کمی از حضور دائمی شما بهره می‌برد. اما اگر بتوانید پس از گذشت یک روز کاری با انرژی و اشتیاق در اختیار فرزند خود باشید و با او تعاملات مثبتی را شکل بدهید رابطه والد فرزندیتان به میزان قوی تری تقویت خواهد شد. مادران شاغل تحت هر شرایطی باید کیفیت تعاملات خود را افزایش دهند.

???? وجود همکاری میان زن و شوهر

اگر قرار بر این است که مادر به عنوان یک فرد شاغل در مخارج زندگی به همسر خود کمک کند. لازم است که پدر خانواده هم در برخی کارهای خانه به همسر خود یاری برساند. در حقیقت زوجین شاغلی که تقسیم وظایف درستی میان خود دارند کمتر به مشکل برمی‌خورند و در نتیجه در ارتباط با فرزندان نیز عملکرد بهتری خواهند داشت. بنابراین مادران شاغل باید کارهای خود را با همسرانشان تقسیم کنند.

با این حال اگر با وجود تمام راهکارهایی که گفته شد نتوانستید به درستی از کودک خود مراقبت نمایید. لازم است که با بهره بردن از مشاوره کودک بتوانید از نظرات یک متخصص و روانشناس بهره مند شوید. توجه به نیازهای فرزند از جمله مسائل مهمی است که اگر در کودکی برطرف نشود با آسیب‌های جسمی و روانی برای کودک همراه خواهد بود.

???? برنامه روزانه ثابت داشته باشید

یکی از روش های وقت گذرانی مادران شاغل با فرزندان، داشتن برنامه روزانه ثابت است. زمانی که والدین زمان مشخصی را در طول روز صرف کودک کنند، فرزندان به آن پایبند می‌شوند. به این ترتیب به صورت شرطی و خودکار کودک برای زمان روزانه با والدین مشتاق می‌شود.

???? توجه به اینکه مادر هستید فراموش نشود

بسیاری از مادران شاغل هنوز اطلاعات کافی در رابطه با اهمیت آنها با فرزندان خود نمی‌دانند. به همین دلیل این واقعیت را نیز نمی‌پذیرند که مادر شده اند. باید توجه داشته باشید که فرزندان برای رشد و تربیت به مادران نیاز دارند. بنابراین این واقعیت را بپذیرید. و زمان بیشتری را برای فرزندانتان بگذارید.

???? کودک را از محل کار نیز تحت نظر داشته باشید

یکی از اهمیت های مادران شاغل باید تحت نظر داشتن فرزندان از محل کار باشد. زمانی که وقت طولانی را در محل کار سپری می‌کنید، به فرزندتان زنگ بزنید و با او در تماس باشید. با این روش او متوجه خواهد شد که برای شما اهمیت دارد. و حواستان به او است.

کلام آخر

مادران شاغل چه به صورت دلخواه و چه به اجباری اگر به محل کار می‌روند. باید فرزندان را اولویت قرار داده و برای آنها زمان هایی را مشخص کرد. با برنامه ریزی و کمک از روانشناس برای کودک خود وقت بگذارید. کودکان تشنه محبت مادر هستند، پس از آنها دریغ نکنید. برای برنامه ریزی اصولی حتما از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه کمک بگیرید. مرکز مشاوره نینی مایند به صورت تلفنی و حضوری به مراجعین عزیز خدمات ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مادران شاغل می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی نینی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا شاغل بودن مادر در دوران نوزادی به کودک آسیب می‌رساند؟

کودکان در دو سال اولیه زندگی به تماس نزدیک با مادر خود بیش از هر زمانی احتیاج دارند. از همین رو متخصصان پیشنهاد می‌کنند که حداقل برای 1 سال اول پس از تولد فرزندتان مرخصی شغلی بگیرید تا بتوانید با خیال راحت‌تری به امور مرتبط با نوزادتان رسیدگی کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: مادران شاغل | راهکارهایی موثر برای مادر شاغل



:: برچسب‌ها: مادران شاغل | راهکارهایی موثر برای مادر شاغل ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

برهنه دیدن والدین برای کودک زیر 2 سال مشکلاتی به همراه ندارد. زیرا کودک در این سن توجهی به اندام تناسلی والدین ندارد. و صرفا برای آشنایی و شناختن اندام ها از والدین سوال می‌پرسد. پوشش والدین در خانه بستگی به اعتقادات، فرهنگ و شرایط خانوادگی والدین دارد. اما جهت آموزش حریم خصوصی باید برای تعویض لباس به اتاق در بسته مراجعه کنید. این شرایط برای کودکان بالای 2 سال حتما باید رعایت شود. کودکان رفتار والدین را عینا تکرار می‌کنند. بنابراین برای آموزش و تربیت مناسب، باید رفتار خود را اصلاح کنید.برهنه دیدن والدین همراه با پیامدهایی است که آینده کودک را به خطر می‌اندازد. این پیامدها شامل بلوغ زودرس، اختلالات جنسی، اختلالات یادگیری، افسردگی و اضطراب می‌شود. برای پیشگیری از این اتفاقات خطرساز، بهتر است که برای هر رفتار خود از روانشناس کمک بگیرید.

منبع: برهنه دیدن والدین | دیدن بدن لخت پدر و مادر​​​​​​​

برهنه دیدن والدین

طبق نظر روانشناسان، پوشش زیادی جلوی فرزندان یا پوشش خیلی آزاد در مقابل فرزندان نادرست است. چرا که پوشش خیلی زیاد باعث کنجکاوی کودکان می‌شود. اما پوشش خیلی آزاد نیز باعث تحریکات جنسی می‌شود. و فشار جنسی زیادی بر کودک وارد می‌شود. والدین با شیوه لباس پوشیدن به فرزندان خود می‌آموزند که چه پوششی در چه موقعیتی درست و مناسب است. عدم پوشش مناسب در خانه موجب ندانستن حد و مرزها می‌شود.

اما برهنه دیدن والدین به صورت اتفاقی یا عمدی موضوع جداگانه ای است. شاید کودک پسر با پدر به حمام برود یا کودک دختر همراه مادر به حمام برود. مشاهده برهنگی والد همجنس پیامدهای آنچنانی ندارد. اما زمانی که والدین ناهمجنس به صورت عمدی در حضور فرزندان برهنه می‌شوند، شاید همراه با پیامدهایی باشد.

برهنه دیدن والدین تا سن 2 سالگی به دلیل عدم توجه کودکان همراه با مشکل و ایراد نیست. اما اگر کودک با مشاهده برهنگی والدین دچار خجالت، شرم و نشانه های شرمساری شود، بهتر است که خود را بپوشانید.

آیا برهنه دیدن والدین ایراد دارد؟

برهنه دیدن والدین توسط کودک با ایراد همراه نیست. اما تا زمانی که خود والدین حس بدی پیدا نکنند. کودک 24 ماهه با مشاهده برهنگی پدر و مادر خود از چیزی خجالت نمی‌کشد. این کودک از سر کنجکاوی شاید به اندام تناسلی پدر و مادر اشاره کند و سوال بپرسد. اما پرسش سوال صرفا برای کسب اطلاعات است.

همانطور که در ابتدای این بخش از مقاله توضیح داده ایم. آیا خود والدین با برهنه بودن راحت هستند؟ برخی از والدین به راحتی برهنه بودن را می‌پذیرند. و با برهنگی راه آموزش اندام را برای کودک باز می‌کنند. اما دسته دومی هم وجود دارند که اعتقاد دارند کودک فقط باید بدن والد همجنس خود را مشاهده کند. دسته سوم نیز معتقدند که برهنه دیدن والدین همراه با پیامدهای مشکل ساز است. و احساس می‌کنند که مشاهده والدین لخت باعث آموزش مسائل جنسی نامناسب است.

بنابراین برای این سوال که برهنه دیدن والدین خوب است یا خیر، باید مسائل فرهنگی، عادت ها، باورها و اعتقادات را در اولویت قرار داد. اما به طور کل برهنه دیدن والدین تا سنین 2 سالگی ایرادی ندارد. اگر فرزند شما در این سنین نیز احساس شرم، خجالت، پوشاندن چشم ها و … از خود نشان داد بهتر است که بدنتان را بپوشانید

پیامدهای برهنه دیدن والدین

پوشش نامناسب پدر و مادر یا برهنه دیدن والدین از نظر روانشناسان چندان جالب نیست. اگر والدین پوشش نامناسب و خیلی آزادی در مقابل فرزندان خود داشته باشند، تربیت نادرستی را انتخاب کرده اند و با این کار باعث آسیب به روان فرزند می‌شوند. به طور کلی برهنه دیدن والدین همراه با پیامدهایی است که در ادامه توضیح داده ایم.

????بلوغ زودرس

یکی از پیامدهای برهنه دیدن والدین در سنین بیشتر از 2 سال، بلوغ زودرس است. در این شرایط بدن کودک خیلی زودتر از سن طبیعی شبیه به بدن بزرگسالان می‌شود. بلوغ زودرس معمولا قبل از 8 سالگی در دختران و قبل از 9 سالگی در پسران نمایان می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بلوغ زودرس کلیک کنید.

????اختلالات جنسی

دومین پیامد شایع برهنه دیدن والدین در سنین 4 سال به بالا، بروز اختلالات جنسی است. کودک در این سنین تحریکات جنسی بالایی خواهد داشت. که این تحریکات در نهایت منجر به خود ارضایی می‌شود. همچنین ریشه بسیاری از انحرافات بزرگسالی نیز به این دوران برمی‌گردد.

????اختلالات یادگیری

اختلالات یادگیری یکی از پیامدهای برهنه دیدن والدین است. که زیر مجموعه بلوغ زودرس قرار دارد. زمانی که کودکی به بلوغ زودرس دچار می‌شود، با اختلالات یادگیری دست و پنجه نرم خواهد کرد. در نتیجه با افت تحصیلی، فشار مدرسه و … روبرو خواهد شد.

????افسردگی

افسردگی بارزترین پیامد برهنه دیدن والدین است. کودک اطلاعات کافی در رابطه با اندام‌های خود ندارد. زمانی که به صورت اتفاقی با برهنگی والدین روبرو می‌شود، شوک بزرگی به او وارد می‌گردد. شاید این شوک همراه با احساس تنفر از والدین نیز باشد. این عوامل دست در دست هم سبب بروز افسردگی در کودکان می‌شود.

????اضطراب

اضطراب پیامد دیگری از برهنه دیدن والدین است. زمانی که والدین در هر جایی جلوی کودک برهنه می‌شوند. کودک آمادگی لازم را ندارد. در نهایت در هر موقعیتی اضطراب دارد که والد در این شرایط نیز برهنه خواهد شد. شاید برای والدین این موضوع از اهمیتی برخوردار نباشد، اما اضطراب زیادی کودک را درگیر می‌کند.

والدین تا چه حدی می‌توانند جلوی کودک برهنه باشند؟

همانطور که در قسمت های قبلی گفته شد. برهنه دیدن والدین بستگی به اعتقادات، عادات، فرهنگ و تربیت والدین دارد. اما پوشش مناسب والدین در کنار فرزندان باید به شیوه ای اصولی باشد تا فرزندان نه به اندازه زیاد کنجکاو شوند. و نه به شیوه ای باشد که از اندام های والدین اطلاعی نداشته باشند. به همین دلیل والدین برای تربیت فرزندان باید به این مساله نیز توجه داشته باشند.

پوشش خیلی زیاد موجب محدودیت و کنجکاوی بیش از حد فرزندان می‌شود. پوشش خیلی آزاد نیز باعث تحریکات جنسی و حتی بلوغ زودرس در فرزندان خواهد شد. برای تربیت مناسب فرزندان باید هر کاری را با اطلاعات بالا انجام داد. والد نا آگاه، فرزند سالم نخواهد داشت. بنابراین برای هر رفتار و تربیتی از روانشناس مخصوص کمک بگیرید.

کلام آخر

معمولا برهنه دیدن والدین بر اساس فرهنگ، اعتقادات و شیوه رفتار خانوادگی است. اما باید بر اساس شخصیت کودک بسیاری از رفتارها تغییر کند. روانشناس کودک با بررسی ویژگی های شخصیتی فرزند، روش های تربیتی و شیوه رفتار با کودک را به پدر و مادر آموزش می‌دهد. برای تربیت صحیح از روانشناس کودک کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برهنه دیدن والدین می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: برهنه دیدن والدین | دیدن بدن لخت پدر و مادر



:: برچسب‌ها: برهنه دیدن والدین | دیدن بدن لخت پدر و مادر ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نینی مایند

عدم توانایی دوستیابی کودکان چه علتی دارد؟ برقراری رابطه با همسن و سالان و پیدا کردن همبازی از مهم‌ترین روابطی است که در سنین کودکی ایجاد می‌شود. این رابطه‌ها تا حد زیادی حائز اهمیت هستند چراکه کودکان از دوستان خود چیزهای زیادی را یاد می‌گیرند. با وجود ثبات نداشتن دوستی‌های شکل گرفته شده در دوران کودکی، بازهم بسیار مهم است که پدر و مادر مهارت‌های ارتباطی و دوست یابی درست را به کودکان‌شان آموزش دهند؛ چراکه منجر به رشد شخصیتی و اجتماعی فرزندان‌شان می‌گردد. در ادامه همراه ما باشید تا به علت‌های عدم توانایی دوستیابی کودکان و راهکارهای موثر در این زمینه بپردازیم.

منبع: عدم توانایی دوستیابی کودکان

اهمیت توانایی دوستیابی کودکان

جالب است بدانید که کودکان همراه با یادگیری راه رفتن، دوستیابی و پیدا کردن همبازی را نیز می‌آموزند و به تدریج می‌توانند در ارتباط با دیگران مهارت پیدا کنند. البته این موضوع در مورد تمامی کودکان صدق نمی‌کند چراکه برخی در پیدا کردن دوست ناتوانند و همین موضوع سبب می‌شود که به مرور تنها و گوشه‌گیر شوند و یا مدام به والدین خود وابسته باشند.

تفاوت‌های موجود در نحوه دوست‌یابی و ارتباط با دیگران تا حد زیادی وابسته به ویژگی‌های فردی و ذاتی انسان‌ها است اما مهارتی آموختنی نیز می‌باشد که افراد می‌توانند در طول زندگی آن را بیاموزند. به طور کلی انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستند که از نیازهای درونی آن‌ها این است که در گروه‎‎‌های مختلف عضو باشند؛ همین تمایل سبب می‌شود که کودکان از سن چهار و پنج سالگی دوستانی را برای خود انتخاب کنند. در صورتی که نتوانند تا این سنین با دیگران ارتباط برقرار کنند،

دوست گریزی یا عدم توانایی دوستیابی کودکان

برخی از کودکان به صورت ذاتی تمایل ندارند با همسن و سالان خود بازی کنند و یا با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. همین موضوع سبب می‌شود که به تدریج گوشه‌گیر و منزوی شوند؛ که لازم است اشاره کنیم انزواطلبی در کودکان می‌تواند از رشد اجتماعی آن‌ها جلوگیری کند.

البته برخی دیگر از کودکان تمایل به پیدا کردن دوست و همبازی دارند اما نمی‌توانند با دیگر کودکان ارتباط برقرار کنند. برای پیدا کردن علت عدم توانایی دوستیابی کودکان باید سه گام اصلی طی گردد که در ادامه آن‌ها را توضیح داده‌ایم. در صورتی که فرزندتان با کسی بازی نمی‌کند، مقاله بازی نکردن کودکان را بخوانید.

1. کشف علت عدم توانایی دوستیابی کودکان

اگر کودک‌تان نمی‌تواند با همسن و سالان خود دوست شود و یا در نحوه برقراری ارتباط با دیگر کودکان مشکل دارد، سعی کنید با او صحبت کنید و علت را متوجه شوید. در صورتی که نمی‌توانید از طریق حرف زدن با فرزندتان علت این مشکل را بفهمید؛ توصیه می‌شود از مشاوره کودک استفاده کنید.

2. برنامه‌­ریزی برای حل مشکل عدم توانایی دوستیابی کودکان

سعی کنید از اهمیت برقراری رابطه و پیدا کردن دوست با فرزندتان صحبت کنید. او را در شرایطی قرار دهید که با همسالان خود در ارتباط باشد و بتواند به گونه‌ای با آن‌ها ارتباط برقرار کند. به عنوان مثال او را در کلاس‌های ورزشی و یا آموزشی ثبت نام کنید.

3. نحوه پاسخ به مشکل دوست‌یابی

سعی نکنید بر روی موضوع دوست‌یابی کودک‌تان پافشاری کنید به گونه‌ای که باعث رنجش و آزار فرزندتان شوید. به کودک‌تان فرصت دهید تا کم‌کم با اهمیت دوست‌یابی و ارتباط با دیگران آشنا گردد.

همین‌طور باید اشاره کنیم نباید به کودک خود عنوان‌های خجالتی، ساکت و یا … را نسبت دهید؛ چراکه این عنوان‌ها زمینه بروز اضطراب اجتماعی و رفتارهای نامناسب برای او را فراهم می‌کند.

علت های عدم توانایی دوستیابی کودکان

در ادامه به مهم‌ترین علل عدم توانایی دوستیابی کودکان اشاره کرده‌ایم. علاوه بر این موارد، برخی از عوامل ژنتیکی نیز می‌توانند در این مساله دخیل باشند که برای تشخیص دقیق‌تر نیاز به بررسی بیشتر توسط متخصصین هست.

1.عزت نفس پایین

از عواملی که سبب می‌شود کودکان توانایی بالایی در ایجاد رابطه دوستی داشته باشند، داشتن عرت نفس بالا است. داشتن عزت نفس بالا به این معناست که کودکان خود را موجوداتی دوست داشتنی و مهم می‌دانند و همین موضوع سبب می‌شود که آن‌ها بتوانند با دیگر کودکان ارتباط موثرتری برقرار کنند. بنابراین والدین می‌توانند با تقویت عزت نفس کودکان‌شان به آن‌ها کمک کنند تا در نحوه پیدا کردن دوست بهتر عمل کنند.

2. اضطراب علت عدم توانایی دوستیابی کودکان

از دیگر علت‌هایی که سبب می‌شود کودکان در زمینه دوستیابی و برقراری ارتباط با همسالان خود ضعیف عمل کنند، داشتن اضطراب بیش از حد است. علت وجود اضطراب در هر کودکی متفاوت می‌باشد که پدر و مادر می‌توانند به کمک روانشناس از آن مطلع شوند. چرا که نشانه‌های اضطراب در کودکان با بزرگسالان تفاوت دارد.

3.عدم آگاهی از مهارت‌های ارتباطی

مهم‌ترین موضوعی که در عدم توانایی دوستیابی کودکان مطرح است، عدم آگاهی آنان از مهارت‌های ارتباطی می‌باشد. در واقع در یادگیری مهارت‌های ارتباطی هم پدر و هم مادر نقش دارند و باید شیوه‌های درست آن را به فرزندشان آموزش دهند. از طرفی دیگر کودک باید زمان کافی را در میان همسن و سالان خود بگذراند تا بتواند کم‌کم این مهارت را بیاموزد.

4.تجربه اختلالات رفتاری

برخی اختلالات رفتاری همچون اوتیسم و یا افسرگی سبب می‌شود که کودکان تمایلی به دوستیابی و برقراری ارتباط با همسالان خود نداشته باشند. برخی کودکان نیز به دلیل اختلال بیش فعالی در رابطه‌های دوستانه خود، موجوداتی پرخاشگر هستند که به همین دلیل از جانب دوستانش طرد می‌شوند و نمی‌توانند رابطه‌های دوستانه خوبی را شکل دهند.

راهکار حل مشکل عدم توانایی دوستیابی کودکان

در زمینه حل مشکل عدم توانایی دوستیابی کودکان راهکارهای بسیاری وجود دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم. برخی از والدین به جای یافتن راه حلی برای عدم توانایی دوستیابی کودکان آن را به زمان موکول می‌کنند. در این خصوص باید بگوییم که ذهن و روان کودک شما در حال شکلگیری است و هر لحظه آن اهمیت دارد. پس هرگز چنین مساله مهمی را به زمان نسپارید.

1.ثبت نام کودک در کلاس آموزشی

برای این‌که فرزندتان بتواند با همسالان خود در ارتباط باشد و ارتباط با آن‌ها را بیاموزد، باید در محیط‌های مختلفی قرار بگیرد. به همین دلیل بهتر است فرزندتان را در کلاس‌های فوق برنامه ثبت نام کنید و او را در موقعیت‌های مختلف دوستیابی قرار دهید. در چنین حالتی کودک بدون فشار دیگران می‌تواند دوستانی را برای خود انتخاب کند و در کنار آن نیز کم‌کم اجتماعی بودن را بیاموزد.

2.دعوت دوستان کودک به خانه

دوستان فرزندتان را به خانه‌تان دعوت کنید و به آن‌ها اجازه دهید تا آزادانه با یکدیگر بازی کنند. کودکان از طریق بازی کردن می‌توانند انرژی خود را تخلیه کنند و همینطور رشد شناختی و رفتاری بیشتری داشته باشند.

در طول مدت بازی فرزندتان با دوستانش، می‌توانید آن‌ها را زیرنظر بگیرید و نواقص و کاستی‌های کودک خود را در روابطه دوستانه‌اش شناسایی کنید.

3.رفتن به گردش‌های خانوادگی

سعی کنید برای گردش‌های دسته جمعی و مهمانی‌های خانوادگی برنامه ریزی کنید و از کودک‌تان بخواهید که در این دورهمی‌ها با هم‌سالان خود ارتباط برقرار کند.

4.بازی کردن

در طول روز زمان‌هایی را برای بازی کردن با فرزندتان اختصاص دهید. بازی کردن جذابیت بسیار زیادی برای کودکان دارد و می‌تواند به عنوان یکی از راه‌های ارتباطی مناسب با دیگران کودکان باشد.

بنابراین بازی کردن می‌تواند برقراری ارتباط با همسالان را در دیگر محیط‌ها همچون مدرسه برای کودک آسان‌تر کند؛ چراکه از آن به عنوان دلیلی برای برقراری ارتباط با دیگر افراد استفاده می‌کند.

سخن آخر

از مهم‌ترین مهارت‌هایی که لازم است والدین آن را به کودک خود بیاموزند، مهارت دوستیابی و برقراری ارتباط با دیگر افراد است.

عدم توانایی دوستیابی کودکان به دلایل مختلفی همچون اضطراب و یا عزت نفس پایین رخ می‌دهد، به سمت تنهایی گرایش پیدا می‌کنند. در چنین شرایطی بهتر است برای بررسی شرایط کودک و آموزش مهارت دوستیابی به او، با یک روانشناس و متخصص مجرب در این زمینه مشورت کنید.

دریافت مشاوره روانشناسی کودک سبب می‌شود که والدین تمامی جوانب این مشکل در کودکشان را بسنجند و در صورت وجود اختلال و یا مشکلی در فرزندشان آن را حل کنند. مشاوران مرکز تخصصی ذهن نو آماده ارائه مشاوره تخصصی پیرامون عدم توانایی دوستیابی کودکان به شما والدین گرامی می‌باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه عدم توانایی دوستیابی کودکان می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز کلینیک تخصصی کودک نی نی مایند از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید

سوالات متداول

آیا اختلال اضطراب در کودکان، در عدم توانایی آن‌ها در دوستیابی موثر است ؟

بله، برخی از کودکان به دلیل داشتن اضطراب بیش از حد، نمی‌توانند با همسالان خود ارتباط برقرار کنند که این موضوع نیازمند بررسی‌های بیشتر توسط روانشناس می‌باشد.

چه زمانی باید برای عدم توانایی دوستیابیب کودکان خود کمک تخصصی بگیریم؟

کودکان از 4 الی 5 سالگی توانایی برقراری ارتباط و دوست یابی را پیدا می کنند. آن ها با ورود به پیش دبستانی و دبستان توانایی خود را در این زمینه محک خواهند زد. اگر فرزند شما هنوز در دوران دبستان نتوانسته با همسالانش ارتباط برقرار کند، حتما هر چه زودتر به روانشناس کودک مراجعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: عدم توانایی دوستیابی کودکان



:: برچسب‌ها: عدم توانایی دوستیابی کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 فروردين 1402 | نظرات ()